Pienoismallit.net

GAZ-AAA

Neuvostoliiton väreissä

Tämä on seuraavan dioraaman kalustoa, tosin GAZ:iin tulee muutoksia kyseiseen diohon. Mutta nyt tässä vaiheessa on hyvä esitellä tämä täysin neukku väreissä.
Tässä ensimmäistä käytti öljyvärejäkin mukana maalauksessa ja kylläpä tykkäsin. Mokomat olivat niin mukavia käyttää, että pitää saada niitäkin lisää. Muutenkin ehkä enempi uskaltaa kokeilla ja maalta omalla tyylillä kuin ennen.
Pieniä "virheitäkin " osa ainakin aivan tarkoituksella. toinen lampuista on aseteltu vain kuvausta varten paikalleen ja lavaa ei ole vielä kiinitetty kiini koska voi olla että joissa kuvissa on vähän irti se. GAZ on tarkoitus sijoittaa tulevaisuudessa sitten korjaamo diohon joten siksi moiset puutteet

Lisäkuvia ja vaihekuvia voi blogin puolella vilkaista
moottorin kasaus
renkaat
alusta

Kommentit

Onpas hyvin säistetty Gaz kuormuri.
Oma maku asia:ehkä hieman klommoja ja naarmuja autoon.
Tai jo monesti korjattu Gazin kuormurin tekele, tai eri autoista kasattu.
Kun ihan ehjät ovat rintamalla, kolmanen luokan kuormurit takalinjoilla.
Mutta on vain saatu käytettyn auton tunnelma, ei ole hyppänyt ylirajojen säistys ja maalaus.
Vaativa dio tuo korjaamo, onko SA:n korjaamo vai neukkulandin.
Hieno Gorkin autosavotan tuote, maltettu tehdä kunnolla alustaa myöten. Miten muuten tuo konsti saada renkaita linttaan lämmittämällä, onko toimenpide miten helposti hallittavissa? Viitoskuvassa taitaa olla oikein kunnon keväthankiainen, kun ei kampe yhtään uppoa lumeen…:) Vaikka ei taida auto loppuviimeksi tuohon ympäristöön jäädäkään.
Kiitos kommenteista Eerik ja Antti.
Eerik ihan tulee SA-korjaamo hyvin löyhästi pohjautuu näihin kuviin joita sivulla on sivu 1 sivu 2

Ei oikein vielä tuo lämmitys kunnolla toiminut… pitää vähän harjoitella ja testailla vähän eri versoita. menaa nimittäin kumi kärytä liikaa. Mutta pitää testeilla muuta tuli ihan ok…mutta. ja joo ei tule tuohon pohjaan. Lopulliseen diohon tulee varmaan ihan lavatta ja muitakin muutoksia autossa.
Hienot lähikuvat vanhennuksesta, penkit lohkeillut aidosti ja maalipinta kerrassaan aidon oloinen. Ootellaan dioraamaa.
T.T