Pienoismallit.net

PzKpfw VIII Maus

Tehty pahvista

Joo elikkäs hiukan erikoisemmasta ja huonommasta materiaalista valmistettu malli tällä kertaa. Alunperin piti tehdä tästä nopeasti kyhätty maali airsoft- pistoolille, joo on tylsää :D Ja jotta homma ei olisi liian helppo 6mm muovikuulalle läpäistä pahvi, lisäsin runkoon vielä toisen kerroksen suojaa ja torniin sama homma, siitä niitit. Homman edetessä lisäilin "liikaa" yksityiskohtia ja huomasin sen olevan liian kelvollinen tuhottavaksi.

Aaltopahvi on aika kämästä materiaalia työstettäväksi ja malli onkin aika karu ilmestys. Käytin kahta erilaista pahvia jotka on saatu ihan nettitilauksista. Antennit on tehty klemmarista vääntämällä ne suoraksi. Mittasuhteiden oikein saamiseksi minulla oli kuva maussista tietokoneen näytöllä ja siitä sitten vertailemalla.

En suosittele pahvia materiaaliksi. Korvaajaksi sopisi paremmin plasticard.

Lisää kuvia videon muodossa: www.youtube.com/watch?v=NpyVEB5FSJA

Kommentit

Näyttää aivan esikuvaltaan. En vielä tähditä tätä, koska tämä kannattaa vielä maalata.
Kyllä tuosta Hiiren eroitaa, hyvin on tulee sormien näppäryys esiin tuossa.
Vai ampuma maaliksi tehty, siis sen takia tuota aaltopahvista tehty.
Erikoista on tuo homma ja selvä pienoismalli se onnyt.
hieno on. tulee ihan mieleen world of tanksin grafiikat esim. tykin putkesta;).
Kiitoksia :) Tämä on tämmöinen köyhän miehen pienoismalli.
Maalaamisen ajattelin jättää kokonaan, koska jos sen maalaa niin se näyttää sitten kuin joltain 4v töherrykseltä :D Nyt kun se on pahvin värisenä niin siihen sopii karu olemus ja repsottavat reunat.
Onko mausissa muuten tossa tykin vieressä konekivääri, vai -tykki? Näyttää meinaan paksulta. Voi johtua pahvistakin. Onhan muovimalliekin tykinputkisssa sauma valuteknisistä syistä:)
Eero Sillanpää kirjoitti:
Onko mausissa muuten tossa tykin vieressä konekivääri, vai -tykki? Näyttää meinaan paksulta. Voi johtua pahvistakin. Onhan muovimalliekin tykinputkisssa sauma valuteknisistä syistä:)
75 mm tykki.
Steppeden 12.3.2016 17:53 Vastaa lainauksella
Ei voi muuta sanoo ku hattua nostaa