Pienoismallit.net

Sea Hurricane

MkIIc

Vähän on ollut kiirusta tuolla harrastuksen ulkopuolella. Nyt tuossa alkoi onneksi kesäloma ja on surkeat kelit niin voi hyvällä omalla tunnolla pysytellä neljän seinän sisällä.
Tämä oli sellainen pieni "warm up" sai harjoitella vaikealla värillä maalaamista että kuvaamista. Tämä myös nyt kanssa hoideltiin penselillä ja jätettiin ruisku pölyntymään.

muuten on suoraan laatikosta lukuunottamatta alustaa,anteenilanka ja kiiniottovaijeria .
Joitakin kuvia suurempana blogin puolella.

Kommentit

Eipâ uskoisi hurricaneksi 1/72 ja airfixin, pirskati hyvin saatu kulhtanut valkoinen tuohon .
olisko mreisäällä tekemistä tuossa nyt.
Muutenkin kaikki nappiin ,panelien urat luulisi helposti 1/48:ski.
Figuri pari olisi oikein poikaa,kun sinulta ne syntyy vaivatta.
Antennilanka ehkä aavistuksen paksu, mutta on kyllä siitä huolimatta hieno malli! Niinkun Eerik tuossa ylempänä sanookin niin tosi onnistunut maalaus.
Hieno! Ei tosiaan luulis 1/72:een, sen verran eläväisen näköinen malli on. Niinkuin sanottu, antennilanka vaikuttaa liian paksulta, muuten bueno.

Itsellänikin on haaveena tehdä tämä maalaus 1/48:na.
Siististi rakennettu ja viimeistelty malli. Kuten jo edellä on mainittu, ei uskoisi 1/72 malliksi. Onkohan silmissäni vikaa vai onko sivuperäsintä poikkeutettu aavistuksen verran.
Kiitos ja kumarrus kaikkille kommentoijille.
Figuja muita tähän välipalaan ei kehannut rueta laittelemaan. Sivuperäsin on nähtävästi kallistunut kuvaus vaiheesta kun taustalevy kaatu päälle… vähän säikkäytti mutta vähällä pääsi,,peräpää irtosi liimauksista.
Todella hieno kasaus/maalaustyö!!! Vaihda tuo liian paksu antennilanka, niin on jo lähes täydellinen!!

terv. Seppo V
Mr. Paakkanen rakentaa välipaloikseen sellaisia malleja, että muut tekee niitä kaikella paneutumisella. Mutta kun miehellä on "pieni ja kaunis", sekä tarkka työ jo kutsumuksena, niin jälki on - jo voi sanoa Paakkasmaista.
Valoinen on haastavampia värejä maalata, mutta siinä olet onnistunut kyllä erinomaisesti.

Pieneen skaalaan upea malli. Innolla odotan sitä uutta dioraamaa.
T.T
Ps. Kiva lisä tuo linkki sivuillesi.
Kiitoksia Seppo ja Timo kommenteista. Näitä pieniä on mukava tehdä pieninä välipaloina saa jotain aina valmiiksi asti. Tuppaa nuo isommat työt kestävän aina sen verran kauan, että näitä mukava tehdä pieninä välipaloina ja harjoittelumalleina.
AJ 16.6.2015 22:13 Vastaa lainauksella
Moi Marko, On nätti ja hienosti toteutettu Sea Hurricane. Kompaten edellä olevia kommentteja, ei hevin uskoisi pienen 1/72 herrasmiesskaalan koneeksi ja maalaus on kerrassaan nappiin tehty. Erityisesti vielä kaiken lisäksi WWII:n laivastojen lekot ovat sydäntä lähellä, joten siitä extra-plussaa - voisi aivan hyvin olla viikon malli. Parhain terveisin, AJ
Onpa todella onnistunut pienen skaalan hurri, valkoinen on mukavasti kulahtanut. Ja kuvat on jälleen huippuja, hyvin olet saanut lentotunnit näkyviin eikä ole hörpännyt yli, valkoinen maali on aina haasteellinen säistää ja maalata.
Kiitoksia AJ ja Jarno.
Vielähän sitä onneksi tähänkin jäi parannettavaa… mutta aina oppii jotain.
Arvostan kovasti pelkästään jo sitä että joku maalaa koneen kokonaan kammoksumallani värillä eli valkoisella, ja kaiken lisäksi saa sen vielä onnistumaan hienosti. Uskottavan näköinen Hurricane ja ei niin usein nähdyssä värissä. Hieno!