Pienoismallit.net

Me Bf-109E-3

Josef "Pips" Prillerin Mersu

Trumpeterin mersu oli aika haastava rakennettava. Kittiä kului, siirtokuvat eivät oikein tahtoneet totella, ohjeissa oli parantamisen varaa, mallin mittasuhteet eivät ole parhaasta päästä ja hermot meni useammin kuin kerran. Tässä kuitenkin lopputulos Josef "Pips" Prillerin Mersusta Battle of Britainin (10.7.-31.10.1940) ajoilta.
Figuuri on Pj Productionilta (321107), antennilanka on Ez-Linea, jalustan löysin varastoni perukoilta enkä muista valmistajan nimeä. Malli on muuten rakennettu suoraan laatikosta.
Maalaus on tehty lähinnä Tamiyan tuotteilla.

Kommentit

Jonkka 8.6.2015 20:56 Vastaa lainauksella
Onpa tutun näköinen vekotin - hetkinen, sehän on muuten sama kuin viikko sitten itse valmiiksi saamani mutta luokkaa isommassa koossa?! Hyvännäköinen, erittäin hyvännäköinen malli, parempi kuin oma aikaansaannokseni. Hyvää työtä, hyvää jälkeä, säistämisestä on toki jokaisella oma makunsa mutta minun näkemykseni mukaan preussilainen aristokraatti ei lennä likaisella koneella. No, Priller ei ollut preussilainen eikä aristokraatti, joten…

Potkuriinko ei sarjassa ollut dekaaleja?
Esko P. 8.6.2015 21:37 Vastaa lainauksella
No niinpä onkin sama esikuva! No mut Priller on aikas tunnettu lentäjä.

Ja kyllä tässä mallissa ei ollut siirtokuvia potkuriin.
Hauska nähdä kaksi versiota samasta esikuvasta lyhyen ajan sisällä. Molemmat kyllä todella hienoja! Trumpeterin malli on saanut kritiikkiä liian leveästä kuomusta ja se kyllä pistää silmään. Mutta sehän ei ole rakentajan vika. En minä tuosta pahemmin moitteen sanaa löydä niistä asioista, joihin kuluttaja voi vaikuttaa! Maalaus on molemmilla todella onnistunut ja uskottavan näköinen, kateeksi käy.
Onpas komea Mersu tuossa ja eka valokuva vaikuttava.
Kuin aito referanssi valokuva tuossa.
Alusta vaikutaa Airfixin 1/24 alustalta.
Komea on malli, vaikka hieman vaikea rakennetteva.
Maalaus on hyvä,ehkä nuo nokka kk ruudinjäljet hieman ylimenneet.
Toinen malli samasta yksilöstä ja tämäkin näyttää just siltä miltä pitääkin eli erittäin hyvälle. Vaikka ilmeisesti ei ollut mikään helpoin työsarka, lopputulos on onnistunut. Hienosti onnistunut maalaus ja säistäminen. Sehr gut!
Kyllä on hieno Joosepin nimikko-Eemeli!! Vaikea sanoa tuosta kuomusta. Omaan silmään tökkäs tuo leveys, mutta sehän ei ole mallarin vika!! Sehr gut Herr Oberst!!

terv. Seppo V