Pienoismallit.net

Bugatti 35 mittakaavassa 1:6

Pientä päivitystä

Takapyörien jarruvaijerit ja pakoputket saatu valmiiksi. Enää puuttuu penkit ja bensatankin korkki.
Aloitin mallin maalauksen. Aikanaan tuli hankittua kiiltävää Miranolia litran purkki, joka mainiosti riittää koko mallin maalaukseen. Värisävy tuli valittua CMC:n Bugatin mukaan. Pitkään mietin, maalaanko tämän jollain ruiskulla vai vanhan koulun menetelmällä pensselöimällä. Koska malli on suurehko, tuntui että kynäruiskulla sen maalaamiseen menisi iäisyys, eikä lopputulos olisi minun taidoillani ollenkaan varma. Niinpä päätin investoida laadukkaisiin siveltimiin ja aloittaa maalauksen auton pohjapelleistä. Näistä sitten siirrytään enemmän näkösällä oleviin osiin.
Purin auton siis osiinsa ja sudin aluksi rungon harmaalla Ferrexillä, ja sen jälkeen nämä pohjapellit saivat aluksi niskaansa Gunzen valkoista pohjamaalia, ja sen päälle pari kerrosta tuota Miranolin sinistä.

Kommentit

Aahhh!
(Ei muuta tällä kertaa)
Onpas komea tuo Bugatti.
Oliko oikeissa bugateissa noin vaaleanpuinen ratti.
Ei voi kuin sanoa erittäin mahtavaayôn jälkeä tâmâ vaalean sininen Bugatti lady.
Voisin sanoa ettâ oikea auto siinâ on.
Oikein jânnitää kuinka hieno malli tulee nyt.
Taattu viikkon malli nyt.
Kiitos kommenteista Ilkka ja Eerik. Toivottavasti piakkoin Ilkalle löytyy enemmänkin kommentoitavaa.

Ja oikeassa olet taas Eerik, noissa referenssibugateissa on todellakin tummemmat puuratit. Lienevätkö sitten tummentuneet hikisissä käsissä, vai tehty tummemmasta puulajista, mene ja tiedä. On kyllä ollut harkinnassa tummentaa tuota varovasti jollain petsillä. Tuo nykyinenhän on tehty leppäpuusta.