Pienoismallit.net

1966 VW Beetle

Rust edition

Eli tässä n. vuoden tauon jälkeen taas into mallailuun iski ja pistin tälläisen pöydälle. Marraskuussa fcma openista ( kiitos Xantian 😄) saatu malli, joka on paljon valehtelematta kamalin sarja pitkään aikaan. Ongelmia oli korin osien sopivuudessa ja etu ja takaluukkujen kiinnityksissä. Malli on maalattu perus tummansinisellä automaalilla, ruosteet sekoitus Tamiyan akryyleja ja Migin pigmenttiä. Auton kurat ja pölyt myös Migiltä. Muutama osista puuttuu tarkoituksella tai ovat vinossa ym. Tarkoitus ei tästä ollut tehdä mitään täysin raatoa, mutta hieman raato taisi tulla. Olis kiva joku kommenttikin saada😃

Kommentit

Terve.

Muuten hieno malli mutta seuraavan kerran hiukan varovaisemmin ruostetta, kuten tässä lamppujen päällä ja lokasuojissa tai osin pelleissä. Nyt näyttää että siihen olisi kaatunut kaakaojauhetta (en tiedä onko luonnossa yhtä paha). Pölykapselit onnistuneet hyvin ja ne tosi realistisen näköiset. Etuluukun kahva varmaan tarkoitettu niin että kahva olisi irronnut (ruotunut pois), joten tee seuraavalla kerralla näihinkin reikiin hieman ruoste vaurioita sekä avarra reikiä niin että se näyttäisi ruostuneen puhki.
Sen olen itsekkin huomannut että jos osat eivät sovi kunnolla toisiinsa niin helpoin tapa tehdä malli on tehdä siitä "raato" versio kuin se että lähtee hiomis / kittaamis leikkiin joka välillä voi viedä hermot. Tervetuloa takaisin mallailun pariin.

T:Jari
Niko J 24.4.2015 08:39 Vastaa lainauksella
Kiitos Jari, se on kyllä totta mitä sanoit noista ruosteista , loppuvaiheessa tungin sitä jokapaikaan joten voi näyttaa kaakaojauheelta:)
Hyvin olet Niko jälleen onnistunut
Esa.M 24.4.2015 11:27 Vastaa lainauksella
noi etuvilkut ja takavalot näyttää että ois chromatut! lasiosat siis!
Niko J 24.4.2015 13:17 Vastaa lainauksella
Joo varmaan näyttääkin siltä, koska liimattu erikeepperillä ja vielä märkää tossa kuvassa.
Jossain kohti menee ruoste rutto, mutta kun tiedetään että se on vaikeaa tehdä kunnon ruosteinen auto.
Yhdessä kuvassa etuosan luukussa mukava jâttilâisen sormenjälki.
Parasta pölykapselit tuossa,varovaisemmin tuon ruoste rutton kanssa niin olisi parempi.
Myôs kolhuja ja naarmuja mukaan,kannataa katsoa you tubista auton raatoja on moneen makuun.
Kyllä on upea mielestäni ei voi muuta sanoa onnistunut romuautoksi jota ei varmaan ole ihan helppo tuosta vaan tehdä. pölytkin ovat realistiset auton kyljissä
Niko J 1.5.2015 21:16 Vastaa lainauksella
Kiitoksia kommenteista:)