Pienoismallit.net

Me 262

Tämä esittää lopun ajan Mersua päiväunilla syyskuun -44 lopulla, Erprobungskommando Saksassa. Malli on prisma-luokan pikkuloota, jonka ohjeen mukaiseksi laittelin tämän, ajatuksena kokeilla kulahtaneen ulkoasun luomista. Kuomu oli täys susi, samea muovinpala ei istunut eikä pintaan ollut sattunut osumaan kuin jäänteet karmeista.

Kommentit

Makean mallin olet saanut aikaiseksi revellin suihkumesestä. Hieno maalaus ja hyvän näköinen maasto. Revellin mallissa kuomu on tosiaan aika kehno.
Hittolainen, nättihän tuo on kuin sika pienenä. Maalaus näyttää erittäin hyvältä ja alusta nostaa mallin ihan uudelle tasolle. tykkään :)
Muuten erittäin hieno, mutta ehkä kuomun käsittelyyn jatkossa vähän parannusta ja mielestäni nuo paneelirajat ovat hieman liiaksi litkutettuja, mutta se on makuasia.
Tynnyrit ovat todella hienoja ja yleisvaikutelma hyvä.
Ainut mikä mietityttää on ajankohta. Konetyyppi taisi tulla laivuepalvelukseen heinäkuussa -44. Olisiko ulkoasu ollut noin kulahtanut jo paria kuukautta myöhemmin?
Vuoden -45 lopun päivien tunnelman tämä mielestäni tuo esiin erinomaisesti.
jussih 19.4.2015 20:14 Vastaa lainauksella
Kiitos kommentoinneista. Tosiaan tyypin palvelukseen astuminen venyi ja venyi mm. kun ylin johto päättikin haluta tästä hävittäjäpommittajaa. Loppumetreillä hokasin ett EKdo 262 lopahtikin jo syyskuussa, ja ne siirtokuvat oli jo mallissa.
Ok…
No ei se niin vakavaa. Lopunaikojen tunnelma on kuitenkin saavutettu. Otetaan tuon verran taiteellista vapautta peliin. Hyvä dio!
Saumat ehkä hyppää turhan paljon esille mutta muutoinhan tuo kone yhdessä hienon alustan on vallan mukiinmenevä tuotos. Tykkään :)
Ilkka K. 21.4.2015 00:31 Vastaa lainauksella
Todella maukas tuotos, enpä tästä oikein keksi moitittavaa!
WAAAAUUUHHH että 1:72 olisi antanut 1/48 malliksi.
Tosiaan komea taivaan myrskylintu, saatu hyvin tunnelma 1945 loppussa.
Koneen maalaus ja vanhennus erittäin hyvin onnistunut, paras Me262 pitkään aikaan täällä kokonaisuudessa.
Jo alusta on malli itsekseen,kaunis koristus lasi tai kirjahyllylle.
Nyt makuasia, jotain luukkuja auki niin olisi maukaampi, mutta erittäin hyvä näikin tämä.
Todella hieno lopputulos, ei voi muuta sanoa. Ja onhan valkoinen 19 voinut säilyäkin "ehjänä" loppusodan melskeisiin saakka noissa EKdo262 merkinnöissä. Joten sanoisin, että periaatteessa aivan mahdollinen dioraama.

E-P