Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf-109 G-6

"Punainen 29" Malmilla 1944

Mallin piti tulla Mersu ryhmärakenteluun, mutta ei ehtinyt. Malli esittää saksan yöhävittäjää Malmilla 3.2.1944. Kuva: s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/36/04/98/3604983ad5c40584fb50582f42495586.jpg

Tämä Eduardin Mersu oli melkoisen kohun alla kun se julkaistiin. Vaikka malli on liian iso kauttaaltaan niin pitihän se rakentaa, koska A) Se on Eduard B) Se on Mersu.

Korjasin mallissa muutamia puutteita, mutta en lähtenyt kokonaismittoja muuttamaan. Keskusteluista löytyy modausketju tästä sarjasta.

Sarja meni unelmasti kasaan noi muuten. Sarjassa käytin Airesin resiinpyöriä, Masterin messinkinokkakonekiväärejä, Aberin messinkisiipitykkejä ja Aeromastersin dekaaleja. Maaleina käytin Xtracrylicsin, Lifecolorin ja Mig Ammon maaleja. Säistämiseen käytin mm. 502 Abteilungin öljyvärejä ja Migin pigmenttejä.

Kommentit

WAAAUUUHHHH tosiaan erittäin tyylikäs ja komea mersu.
Tuossa edessä olevassa laskutelineen pyörä ei ole oikein maata vasten näkyy jonkinlainen lyttyosittain ylhäällä renkaassa.
Toivottavasti on valokuva tai silmien vika tuo.
Ei uskoisi 1:48 vaan 1/32 tai jopa 1:24 ihan sopivaa taustaa vasten aito kone.
Kokomalli ja sen työ on kansainvällistä työtä, viikkon malli ja viiden ritariristin työ tammenlehvillä ja miekkojen kera.
Eli ei voi kuin ihailla miss universum mersua.
Lyhyestä virsi kaunis: Hieno!
Todella hyvin onnistunut, tai onnistuuhan ne kun on mestari asialla :), tätä samaista Eduardin Profipackia tuli hypisteltyä edellis viikolla ja viimeistään nyt varmistui että sellainen tulee hommattua.
Hyytävän kauniin talvinaamion on Antti tähän taikonut. Oliko tuo toisen siiven musta alapuoli jonkinlainen "oma kone tunnus" - kun en nyt äkkiseltään muista, että olisiko tuollainen ollut yleinen tapa saksalaisissa yöhävittäjissä?
Kiitos kommenteista!

Erkki, tuo rengas totta tosiaan känättää. Outoa, mielestäni kun ensimmäisen kerran kuvauksia varten viime vuonna tuo rengas oli kunnossa, mutta lamppu kaatui päälle niin malli meni "vit##stauolle". No joka tapauksessa nyt korjasin sen oikeeseen asentoon.

Raimo, en itseasiassa tiedä mikä funktio saksalaisilla oli maalata alapuoli kaksiväriseksi. Joku viisaampi osanee kertoa.
Upea on! Jos pitäisi se pakollinen 1/48 mersu kaappiin väkertää niin mikä sarja olisi sitten paras mitoiltaan? Onko tää Eduard nyt sitten kauheen pielessä kun näyttää näin oikealta.
Hieno duuni vastoinkäymisistä huolimatta.👍
nätti malli ja aika psykedeelinen camo:) Hyvin uskottavan oloinen ja sopivasti lentotunnit näkyvissä, ohjaamosta oisi ollut mukava nähdä kuva. Ne kun on malleissasi näyttäviä, jotenkin tästä edun mersusta tulee mieleen ahven.
Maalaus on tosiaankin hieno tässä mersussa, kuten muukin työn jälki on erittäin onnistunutta. Eduardin mersun mitoista on kuullut paljon kalabaliikkia, mutta ei niitä valmiissa mallissa huomaa (tai ainakaan minä siis en).
Kiitos kommenteista herrat!