Pienoismallit.net

Sauber C31

Sergio Perezin ajokki kaudelta 2012 tuli pykättyä vihdoin viimein valmiiksi. Sarja on moottoriton malli ja jokseenkin hyvälaatuinen. Siirtokuvat ovat mielestäni tämän sarjan kompastuskivi, suunnilleen joka toinen dekaali meni ryppyyn/rullalle, syytä en itse keksinyt. Rengas dekaaleilla ei tehnyt mitään, kun jäivät läpikuultaviksi. Mukana tuli myös maalausmaskit mustan ja valkoisen rajoille, nämä olivat ihan hyvä lisä.

Malli on maalailtu Tamiyan, Humbrolin ja Vallejon maaleilla. Hiilikuitu dekaalit ja etsisarja löyty Studio 27:lta, renkaiden merkinnät ovat Museum Collectionin tuotantoa. Jokunen kauneusvirhehän mallista löytyy, mutta itse olen lopputulokseen ihan tyytyväinen, eipä näitä uudempia Formuloita muutenkaan liikaa näy. Kuljettajan edessä olevat antennit nyt ainakin olisi voinut tehdä ohuemmasta matskusta ja sarjan siirtokuvat olivat ihan hirveät, lisäksi niiden laittaja olisi voinut olla huolellisempi.

Kommentit

paavo p. 17.3.2015 17:36 Vastaa lainauksella
Hieno on :-) . Maalasitko nuo "mustat" alueet monokokista ja moottorikatteesta tummanharmaalla?
Todella nätti Sauber! Hienoa nähdä moderneita formuloita täällä, kuten itsekkin totesit ei niitä täällä liiaaksi näy. Dekaali ongelmistasi huolimatta en valittamista löydä, siististi laitettu ja maalipintakin näyttää hyvältä.