Pienoismallit.net

Taistelutauko tropiikissa - osa 2

Kasvojenkohotus

Vuonna 2011 tein tämmöisen dioraaman: http://www.pienoismallit.net/galleria/malli_9714/ Tässä nyt muutaman vuoden sitä katseltuani totesin, että siitä voisi pienellä vaivalla tehdä paremmankin. Alkuperäinen oli liian iso, joten uusi alusta on reilusti kompaktimpi eikä tyhjää tilaa jää niin paljon. Maastoa muutin siten, että keskikohdan kasvillisuus on nyt paljaampaa eikä niin tukkoisen näköistä. Dioraaman takakulmat ovat samat kuin vanhassa.

Uudet rehut ovat monipuoliseen käyttöön kelpaavaa metsäkerrossammalta (Hylocomium splendens). Siitä on tehty erääseen tämän saitin dioraamaan jopa pohjoissuomalainen kuusipuu mutta yhtä hyvin se taipuu myös trooppiseksi kasviksi. Palmunlehvät askartelin taas paperista ja parempi tuli kuin entisistä mutta aika jäykiltä ne vieläkin näyttää.

Shermaniin ja figuureihin laitoin ylimääräisiä pin-washeja sinne tänne mutta muuten ne ovat täysin samoja kuin neljä vuotta sitten.

Miljoonalaatikon ylimääräisistä bambu-tikuista rakensin pienen laavun aurinkosuojaksi. Vasta jälkikäteen tajusin, että bambujen tulisi olla onttoja.

Kommentit

Bambu ei kai ole ontto niistä "solmukohdistaan", ja näyttää että aika pitkälti niistä kohdin se olisi pätkitty, eli hyvin tehty kuitenkin =)
Komea pikku dio,jostain tyyneltämeren saarelta;
Vaunu mukavasti säistetty ja vanhennettu, hieman japsien luotien jälkiä kaivannut tuohon.
Onko se tankin panssarimies joka maaka ja lievä naarmu päässä.
Hieman verta siteseen olisi poikaa.
Missäs on lääkintämies?
Bambu ei ole ontto kokomatkalta,ihan oikeein homma mennyt,tuohon olisi pressu tai USMC naamiointi kangas edustavampi.
Tai jättää dion reunaan bambun tynkiä josta ne on katkaistu.