Pienoismallit.net

BA -10

Panssariautosuunnistusta

" jos nuo musikat ei minuutissa pääse sopuun siitä missä ollaan. Niin minä tiedän minne ne seuraavaksi lähtee." tuumii majuri Kiekumarenko pienempien kihojen kohtalosta. Vinjetti on sijoitettavissa vapaavalintaiseen kohteeseen itärintamalla.

Zvesdan BA-10 oli valmiina kesän sateiden aikaan. MiniArtin hahmoset ja alusta valmistuivat joulun alla. Nyt sain sitten välttävät kuvat otettua.

Pyrin saamaan aikaan kuluneen vaikutelman jättämälle lattialle pudonneet pikkuosat etsimättä, sekä vanhennustekniikoita kokeillen.

Alusta on Bilteman eräosaston villisian hammastrofeen taustalevy, joka on peitetty seinäkitillä ja mininaturin hörsöillä.

Kommentit

Jonkka 1.3.2015 19:31 Vastaa lainauksella
Ihan näppärän oloinen esitys ja hauska taustatarinakin. Tietysti voisi olettaa, että kun maijasta on noustu karttaa lukemaan niin ovet voisi olla auki tai raollaan, mutta puuttuva sisäosasto varmaan sen estää. Taitaa samainen sarja muuten majailla tuolla minunkin mallivarastoni pinoissa, joten kiinnostaisi kuulla millainen tämä oli rakentaa?

PS: Hiirisormihärön vuoksi tuli puoli pistettä liian vähän, pahoittelen.
Jermakki 1.3.2015 19:39 Vastaa lainauksella
Kiitos Jonkka. Ihan sopuisa malli kasata. Tykin putken korvasin muuten aluputkella. Työkalulaatikot takalokareille m-mallia varten eivät sitten asetu mitenkään. Runko pk:n hukkasin. Kuten totesit, tyhjä sisusta ei kannustanut raottamaan ovia, vaikka se olisikin elävöittänyt.
Oikein mainio BA-10,työkalulaatikon olisi voinut näperrellä itse jollei zvezdan sovi tuohon.
Makea se on noinkin.
Nythän on hobbybossin mallikin myytävänä,onko valuu ja osien laatu mikä tuossa zvezdassa.
Jermakki 1.3.2015 20:51 Vastaa lainauksella
Tyypillistä zvesdaa. Ei eronnut valmistajan T-26:sta tai BT-7:sta. Perus venäläinen tuote;. Ladalla voi ajaa ja baikalilla ampua, mutta…
Mainio malli ja taustatarina! Puutteineenkin bueno!!

terv. Seppo V
Oikein kivan näköinen pikku dio.
Torniin ja katolle olisit voinut lisätä kahvat, jotka muuten puuttuvat Hobbybossin mallistakin. Valoille voisit lisätä virtapiuhat sekä konehuoneen sivupelteihin pikku kahvat. Näillä saa malliin lisää näyttävyyttä.