Pienoismallit.net

Dog Burster

Alien 3

Tallainen koiruli tuli hommattua Petri Kovaselta, parin muunkin figun ohella.
Oli ihan pakko ostaa kun halvalla Petri sen möi, ja elokuva (sarja) kuuluu minun suosikkeihin muutenkin.

Rakentamisesta sen verran että ei tämäkään ihan 100 prosenttisesti mennyt,
kiirehdin liikaa kun olin niin innostunut mallista, jolloin jalat ovat hieman eri asennossa kun niiden pitäisi olla.
Liimasin ne siten että raot olisivat mahdollisimman pienet jolloin ei tarvitsisi niin paljon pakkeloida.

Tämänkin huomasin vasta kun olin laittanut jo pohjamaalit. :(
Mutta plussana on että maalaus onnistui ainakin omasta mielestäni hyvin, veriroiskeet vielä puuttuu mutta nekin tulevat (ehkä) jossain vaiheessa, pitää kokeilla johonkin muuhun ensin niiden tekoa.

Figuhan on 1/1 joten varsinainen pienoismalli tämä ei ole, mutta tämä vissiin voidaan lukea sivustolle sopivaksi kun kuitenkin rakennussarjasta on tehty ja itse maalattu.

Tässäpä linkki isommille kuville jos kiinnostaa.

s1244.photobucket.com…_J/media/Pienoismallit/Figuurit/2015-02-20-29410_zpsda56d653.jpg.html

Kommentit

Hitsi, että on erikoinen.
Pitäisi ehdottomasti saada vertailukohde.
Pojotus on mallin katsomisella yhtä vaikeaa, kuin ottaa sukeltaessa kuva jostain luukalasta tai meduusasta.
Saman sarjan malleja toivoisin lisää ja jollain taustalla/alustalla.

Itse antamasi kommentin perusteella et ole onnistunut täysin… ehkäpä jotain varjostuksia olisi kuulunut vielä enempi asiaan. Lisäisi kolmiulotteisuutta, mutta tuollainen luukasa ei ehkä välttämättä niitä tuon enemmän kaipaakkaan. ( taisi tulla savolainen vastaus). Pojotan silti harvinaisuudesta, kuvista ja jonkinmoisista varjostuksista.
T.T
Timo Rissanen kirjoitti:
ehkäpä jotain varjostuksia olisi kuulunut vielä enempi asiaan. Lisäisi kolmiulotteisuutta, mutta tuollainen luukasa ei ehkä välttämättä niitä tuon enemmän kaipaakkaan. ( taisi tulla savolainen vastaus). Pojotan silti harvinaisuudesta, kuvista ja jonkinmoisista varjostuksista.
T.T
Tarkoitus olisikin ottaa parempia kuvia myöhemmin, nämä on kännykällä otettuja kuvia joten värit näyttävät hieman vaaleammilta kun oikeasti ovat.
Mutta ehkä saatan säistää lisää tummempaa väriä sitten kun ne puuttuvat veriläiskät teen, toisin sanoen sitten kun posti tuo maalit.
Alien trilogia on niitä harvoja avaruus scifi-juttuja, joista aikoinaan itsekin pidin. En ole mikään figuurituntija, mutta pääosin hyvältä tuo näyttää, sikäli kun kyseistä termiä voi Alienista käyttää, hehe. Värivalinta on toki tekijänsä ratkaisu, mutta vielä kun tämä näkisi maalattuna vaikkapa gun metal blackillä, jossa olisi varjostukset tehty vaikkapa kevyellä kerroksella alcladia tms. Entäs pikkihampaat, ja vaikkapa pikaliimasta vähän happoa valumaan poskesta?-)

Kuitenkin, näitä lisää!
Mika Louhiaho kirjoitti:
Värivalinta on toki tekijänsä ratkaisu, mutta vielä kun tämä näkisi maalattuna vaikkapa gun metal blackillä, jossa olisi varjostukset tehty vaikkapa kevyellä kerroksella alcladia tms.
Mutta tämähän on juuri oikea sävy tälle, "vastasyntynyt" koirasta,
sillä tuohon pitäisi vielä niitä verilaikkuja lisäillä kun maalit saapuvat.
Hyvältä näyttää ja osui mainioon kohtaan tämän näkeminen. Satuin juuri eilen katsomaan ensimmäisen ja nyt toisen Alien elokuvan. Seuraavaksi tuo kolmososa jossa tämäkin öttiäinen sitten on.

Väri on tosiaan aivan oikea vastasyntyneelle "poikaselle". Meni hetki muistellessa, että missäs kohtaa elokuvaa tämä koirasta syntyminen oikein on. Olen näemmä katsonut viimeksi tuon erikoisversion Alien 3:sta jossa kohtausta on muutettu ja tämä syntyy härän sisältä.
Janne Kekkonen kirjoitti:
Mutta tämähän on juuri oikea sävy tälle, "vastasyntynyt" koirasta,
sillä tuohon pitäisi vielä niitä verilaikkuja lisäillä kun maalit saapuvat.
Kyllä, my bad.
Eipäs ole mister universum,tuollainen kotilemmikki olisi poikaa.
Hyvin on onnistuneet varjostus ja maalaustyö tuossa.
Kunnon alusta alle ,ja kirjahyllylle.
Hienoa että "koiran pentu" pääsi hyvään kotiin ja sai ansaitsemansa onnistuneen pintakäsittelyn.

Ei tämä mielestäni juuri veriroiskeita kaipaa. Veren kohdalla "less is more" asenne on kohdallaan. Alustaa kyllä kaipaa.
Sopivasti niljakkaan oloinen kammotus - minä en sitä verta niinkään tähän kaipaa, vaan sitä "limaisuutta" lisää olion pintoihin ja toki himokkaasta suusta valuva kuola olisi myös plussaa.

Jannelle tiedoksi, että olen myös rakennellut tähän samaan aiheeseen liittyviä malleja - nimittäin Ellen Ripley "kävelytrukissaan" (Ripley & Power Loader) ja Alien Queen ottamassa matsia Ripleytä vastaan (Naaraiden kaksintaistelu) löytyvät tuolta meikäläisen mallikansiosta - jos kiinnostaa nuo kuvat nähdä. Nuo kummatkin mallit ovat 1/12 skaalassa.
Raimo Leino kirjoitti:
Sopivasti niljakkaan oloinen kammotus - minä en sitä verta niinkään tähän kaipaa, vaan sitä "limaisuutta" lisää olion pintoihin ja toki himokkaasta suusta valuva kuola olisi myös plussaa.
Tulin myös siihen tulokseen myös että se veri saattaisi olla ehkä liikaa, mutta siinä on nyt kirkaslakka päällä joten limaisuutta löytyy sopivasti.
Ja on hienoja nuo sinun aliens mallit.
Petri Kovanen kirjoitti:
Hienoa että "koiran pentu" pääsi hyvään kotiin ja sai ansaitsemansa onnistuneen pintakäsittelyn.

Ei tämä mielestäni juuri veriroiskeita kaipaa. Veren kohdalla "less is more" asenne on kohdallaan. Alustaa kyllä kaipaa.
Juu kuten jo Raimo Leimonlle jo kommentoin, jätän veren pois kokonaan, saattaisi mennä yliampuvaksi jos ei ole varovainen.
Ja jalusta on tällä hetkellä muuten dvd hylly :)

PS. pistin isompia kuvia linkkiin tuonne ylös, näet paremmin ne sävytykset.