Pienoismallit.net

King tiger porche turret

Tämmöinen trumpan pikkuskaalan kunkku tuli rakennettua ja samalla harjoiteltua tuota kulunutta talvinaamiota. Malli meni nätisti nippuun laatikosta löytyvistä paloista, joskin hieman kökömpi kuin dragonin pikkutankit. Mukava oli rakentaa ja mittakaava antoi taas mukavasti haastetta. Sarja sisälsi valmiin zimmerit pinnoitteen, kuluneen talvicamon tekoon käytin mig ammon valmistamaa litkua joka ei ihan toivotulla tavalla toiminut. Vaikka lakkasin pinnan(ennen lakkausta kokeilin suoraan maalin päälle mutta maalista irtosi väriä valkoisen sekaan) Pieniä vipoja varmaan löytyy mutta omasta mielestä onnistui ihan mukavasti. Maalit tamiyan akryylit säistys tuttua AK:n tuotelinjaa. Hauskaa vaihtelua nämä pikkutankit ja sopivalla reenillä ja lisäosilla näistäkin saa näyttäviä. Suosittelen kokeilemaan. Malli kuvaa kevät talvea 44 jossain päin rintamaa.

Kommentit

Ainoa tuossa jotenkin oudoksuttaa on nuo varatelat tornissa,olisi kuin pensselillä maalattu tuo valkoinen kalkkimaali.
Tuo annelise on laitettu liian vaalean vihreän pohjamaalille.
Varmasti on jo kevät pitkällä,sopivan kulunut tuo valkoinen maalipinta tuossa.
Nuo helmojen pystyurat olisi kannattanut paremmin esille niistä lähtee kalkkimaali helposti pois vesisateessa.
Upeaa jälkeä taasen Jarnolta! Menisi ihan 1:35:stakin.
Itse mallista ei minun asiantuntemuksella löydy pahaa sanottavaa. Ainut että ennen lopullista tuomiota latasin muutaman kuvan koneellle ja säädin vähän valkotasapainoaettä näkee paremmin … pojot kyllä nousi het ylöspäin.
Alusta antaa aina katu-uskottavuutta heti enempi!
Kiitos eerik. Varatelat tornissa kuvaavat juurikin pensselillä maalattuja, annelise teksti oli siirtokuvana vihreällä pohjalla. Tosiaan nuista pystyurista olis voinut kuluttaa enemmän tuota camoa pois.

Kiitos marko. Kumma homma kun kuvasin samoilla asetuksilla viimeksi niin kuvat olivat hyvät, nyt samat asetukset mutta lisäsin yhden lampun lisää tuomaan valoa? Alusta antaa mukavasti mallille ilmettä. Täytyy vain tilata nuita maasto materiaaleja jotta saisi himpun verran elävämpiä alustoista.
Ei lainkaan hassumpi Pikku-Tikru. Kurainen talvimaalaus tuo mukavasti esiin ankeat talvikelit. Jalusta antaa mallille aina hiukan eloa ja valokuvalle syvyyttä aihevalintaan.

Nuo pikkuskaalan vaunut alkavat nykyään olla jo osittain parempia kuin vanhemmat, yhä myynnissä olevat, 1/35 laitteet, Zimmerit-pintoineen päivineen. 1/72 vaunuja menee helposti 3-4 mallia samaan tilaan hyllyssä, jonka yksi 1/35 vaunu vie pinta-alasta. Tietysti 1/35-mittakaavaan saadaan helposti enemmän detaljeja, mutta tämmöiset "perusvaunut" ovat oikein asiallisia 1/72-mittakaavaankin.
Onpa hienosti onnistunut malli! Hyvin kuvaa kevättalvea -44 Kuvat on ihan kelvolliset. Lisävalo aiheuttaa tietty kamerassa esim yhden aukkoarvon pienennyksen, jopa kahden. Jos nyt pitää jostain huomauttaa, niin se on tuo tausta. Noi saumat ei oikein toimi. Malli erittäin bueno!!

terv. Seppo!
kiitos phantom. N äitä pikkuskaalan tankkeja on kertynyt kaappiin jonkinverran, ja näitä on mukava rakennella ja menevät tosiaankin pieneen tilaan. Alkaa itelläki hyllytila loppua, trumpan sarja oli ihan ookoo joskin valetut työkalut ja vaijerit olisivat saaneet olla irto osina. Muutama dragonin malli löytyy ja ne ovat jo kokoonsa nähden todella hienosti detaljoitu.

Kiitos seppo. Väliaikainen kuvausstudio on tällä hetkellä käytössä, ja kameran päivitys edessä:) Mukavasti tämä onnistui ja sain suht tasapainoon tuon säistyksen mutta vieläkin puuttuu se jokin.