Pienoismallit.net

Jagdpanzer IV L 48

tankintuhoajan matkanpää

Löysin muutaman kuvan Jagdpanzer 4:sta joissa oli betonilla vahvistettu taisteluosasto. Hyllyssä oli Dragonin sarja joka sopi tarkoitukseen, pieniä lisäyksiä ja korjauksia se vaati. Betonin toteutin sellaisella "skulpiaineella", maalattu Tamiyalla ja AK:n litkuilla. Ilmeisesti ei kovin yleistä ollut näiden vaunujen kohdalla betonin käyttö samoin mainintaa yhtymistä ole löytynyt länsiliittoutuneet olivat saaneet saaliiksi jonkun.

terveisin: Heikki R

Kommentit

Kokonaisuutena upeasti toteutettu! Maalaus, yksityiskohdat ja säistäminen miellyttävät silmää. 👍
Erityisen maukas malli ja kokonaisuus tyyli puhdas toteutus.
Ainoastaan puutuu kierteet tykkin putkesta ,johon tulee suujarru.
Erikoisinta on betoninen lisäys,harvinaista näissä vaunuissa.
Pienialusta alle ja on kaunis hyllyn koriste.
Myös tuo pressu tai teltakangas on mukava lisä ,kuten nuo lisukeet takakannella.
Myös tuo kaksi erinlaista naamiointia on erikoisen maukas.
Upeaa käsityötä. Kaikki kohdallaan ja hienosti toteutettu .
Heikki R 24.1.2015 10:08 Vastaa lainauksella
Unohdin mainita tykinputkesta alkutektissä, kuvissa jotka löysin putkessa ei ole suujarrua ja ei näy kierrettäkään . Muistuttaa erehdyttävästi Hetzerin putkea, joten vaihdoin kanuunan…Maalauksen idea on, kyseessä kenttämodifikaatio betonin päälle vedetty maali mitä oli saatavilla, kyseessä on sodan lopun kalusto… Kiitoksia kommenteista.

terveisin: Heikki R
AJ 24.1.2015 12:17 Vastaa lainauksella
Moi Heikki,
Oivasti toteutettu Jagdpanzer IV L/48 malli. Komppaan edellä olevia kehuja - kokonaisuutena kaikki kohdallaan, rakentaminen, maalaus, viimeistely, säistäminen ja pikku yksityiskohdat lisineen. Kyllähän tämä betonilla terästetystä esikuvaltaan vaikuttaa c2.staticflickr.com/8/7039/6874998437_dc56725628_z.jpg ja sama vaunu toisessa kuvasssa www.abload.de/img/jagdpanzerivbetonpk8l.jpg sekä s47.photobucket.com/user/StirlingLowery/media/Jagdpanzer9-SS.jpg.html onhan nämä Jagdpanzerit todella tyylikkään näköisiä vaunuja. Hienosti onnistunut! Parhain terveisin, AJ
Heikki R 25.1.2015 10:05 Vastaa lainauksella
Juu, tuttuja kuvia kiitoksia.

terveisin: Heikki R
Nyt on komiaa saksan rautaa:) oikein nätisti kulunut ja sodan rasitukset näkyvissä, tuo valkoinen lippu mukava yksityiskohta, samoin nuo puiden oksat. Ainoastaan jonkinlaisen alustan tämä kaipaisi pisteeksi.