Pienoismallit.net

Panzer Grenadier

(1940)

Näitä figuja on ollut kyllä kiva maalailla. saa minunkin normaali rakennusvauhdilla tehtyä ihan inhimisellä ajalla. Paljon on vielä opittavaa mutta omasta mielestä tämä on tähän mennessä paras figuistani… josko taas sitten seuraavaan rimaa korkeamalle. Muuten suhteelisen tyytyväinen … mutta tuo nimilaatta voisi olla parempi. Yritinkin etsiä sitä saksalaista laatta tehtailijaa. mutta ei onnistunut löytää.

Valokuvat eivät mitkään parhaat. jospa joulupukki toisi uuden valaisin systeemin. naamakaan ei ihan niitä parhaita kuvissa ole. ehkä onnistunein kuva on välikuvissa naamasta.

Muuten on suoraan tällä kertaa andrean mallin mukaisesti rakennettu. Ainostaa parit heinät, piikkilanka aita sekä kiväärin hihna lisätty.
Jos joku kiinostunut mitä tämä boxi alun perin sisälsi niin linkin takaa löytyy Panzer Grenadier
sekä joitakin kuvia lisää täältä

Kommentit

On tosiian mukavan kaunis figuri ja kunnon action tyyli.
Omamakuasiat:
Mutta lähivalokuvat (Täältä) ovat armottomat tuossa:nenänpää vaalea, kauluslaatat hieman epämääräiset, kuten rintakotkakin ja olkalaatat.
Kiväärinpuun esitys ei parhammasta päästä vaalea liian isoksi maalattu ja näkyy selvästi nyt ei puulta, voi joistain mallareista olla että pirskatti kun viilaa pilkkua arvostellulla.
Onhan se kokoa noin 1/32:luokkaa eli aika pieni noihin asioihin.
Erittäin hyvä lisäys tuo piikkilanka,oikeassa ajan värikuvassa oli porsaan saparoiden varassa nuo piikkilangat.
Kuten mallari totesi laatta ei anna ollenkaan arvoa tuolle figurille.
Mutta isomman scalan figuriksi on sinun parhaimmasta päästä tämä malli.
Tuo kunnon kiväärin hihna on erittäin maukas toteutus ja aidon tuntuinen.
Huomion saapan korkorauta ja naulat puuttuu tuosta, mallin tuotajan vika.
Nyt on liikettä ja tilanteen tuntua.
Leipälaukku liian nahkaisen värinen,oikeasti paljon vaaleampi.
Teltakankaan kuviomaalaus, voi olla jo liikaa tuossa.
Erittäin vaikea tämä figurien maalaus, saada tosi aidon tuntuiseksi.
Vaati monta vuotta että saavuttaa tämän tason.
AJ 23.11.2014 23:10 Vastaa lainauksella
Moi Marko, Upea figu - osaisinpa tehdä/maalata/viimeistellä figuja yhtä hyvin…Kyllä figut, kuten kaikki muutkin jotain elollista esittävät mallit menevät sinne vaikeustason kärkipäähän. Hieno figu!!! Parhain terveisin, AJ
HUH. En muuta sano.
Vaikka eerikiltä tulikin "palaute"-valitusvirsi heti kärkeen niin rohkenen olla eri mieltä: figuuri on hieno enkä ikinä pystyisi vastaavaan suoritukseen. Millä maalasit kasvot? Nimilaatta on oikein hyvä; jonkun mielestä se voisi muistuttaa jopa tuntolevyä ja sehän sopii aiheeseen. Thumbs up!
SS 24.11.2014 17:35 Vastaa lainauksella
Wau! Ei pysty käsittämään tätä taitoa figujen maalauksessa, joten taas kerran hattua päästä. Muutenkin erittäin dynaaminen vinjetti, jossa harvinaista oikeaa liikkeen tuntua löytyy.
T.L. 24.11.2014 19:50 Vastaa lainauksella
Sanokoon monsieur mitä sanoo, mutta upea figu! Toivottavastai en sorru kirjoitusvirheisiin. ;) Kyllä tämä tässä skaalassa menee 4,5 tähdellä!!!
Jeee kyllä tämä on paras figuurisi tähän saakka :-) Kontrastia tummasta vaaleaan on sävyissä riittävästi ja värirajat ovat selkeästi pehmeämät kuin aiemmissa figuissasi.

Tuo puualusta vaikuttaa hiukan isohkolta yhdelle 54mm figulle. Mielestäni myös maastoa kannattaa yleensä jatkaa puualustan päällisen kokonaan peittäväksi. Tosin tässä tapauksessa alusta olisi ollut liian iso em. toimenpiteeseen.
Kyllä tällä jantterilla on selvästi menemisen meininkiä askelluksessaan. Minunkin mielestäni tähän asti paras figuurisi. Alusta on ehkä hieman julmankokoinen, mutta varsinaisia parannusehdotuksia en keksi. Laattoja voisi kysellä Ra-Mi sepiltä kauppakadulta. Hyvästä työstä hyvät pisteet.
Heikki R 24.11.2014 21:58 Vastaa lainauksella
Onnistunein figuurisi erityisesti pidän kasvojen toteutuksesta, värimaailma muutenkin hyvä.

terveisin. Heikki R
Kiitos kaikille kommenteja antaneille.
Petri Kovanen kirjoitti:
Tuo puualusta vaikuttaa hiukan isohkolta yhdelle 54mm figulle. Mielestäni myös maastoa kannattaa yleensä jatkaa puualustan päällisen kokonaan peittäväksi. .
Tuo alusta tuli tilattua samaan aikaan Andrealta ja vaikka molemmat 54mm niin tuntuu tuo pirates of carribean figu jättiläiseltä tähän verrattuna.
Esko Koskinen kirjoitti:
Millä maalasit kasvot?
Andrean kasvonmaalaus setillä sekä citedalin ihon shade aineella.
A Lappalainen kirjoitti:
Laattoja voisi kysellä Ra-Mi sepiltä kauppakadulta.
Pitääpi käydä tiedustelemassa. koska suon viellä haluaisi vaihtaa. tai jos joku tietää sen saksalaisen firman /tai muun hyvän niin ei kun linkkiä vaan. Tuohon kaipaisi sellaista mustaa "neliön" muotoista nimilaatta

Ei tuo Eerik minua haitaa ja joitakin ihan asiallisia huomioita.Kaikista asioista en aina ole samaa mieltä hänen kanssaan. Mutta Ei voi kehittyä jos ei myös tule kehitysidoita. Moni malli jäisi kommenteja vaille jos hän ei kommentoisi ja onhan hänestä oma keskustelu osio jo pm:netissä. esim tuo leipälaukkukin on "oikesti " erivärinen. tässä työssä oli vaan tuo nahkainen vs tietoinen valinta.

Mutta sen tässä työssä huomasi että alkaa jo tarvitsemaan suurempaa suurennusta tehdäkseen tarkemmin. Oma muutaman kerran suurentava suurennuslasi lamppu ei oikein enää toimi, kun pyrkii koko ajan tarkempaan työhän. Nytten jotkin kohdat huomasi vasta aina '"välikuvia" ottaessa ja sitten tiesi mitä kohtaa viilata. Varmaan joutunee hommaa sellaisen päähän laitettava suurennushärdellin jotta vältyisi kuvaus/maalaus/kuvaus/maalaus rumbalta.

Mutta kiitoksia vielä kerran kaikille palautteesta.
Marko Paakkanen kirjoitti:
tai jos joku tietää sen saksalaisen firman /tai muun hyvän niin ei kun linkkiä vaan. Tuohon kaipaisi sellaista mustaa "neliön" muotoista nimilaatta
se saksalainen firma :-)
www.fredericus-rex.de/Name-plates--132/
Ei hassumpi idea saksalaisen tuntolevyn malli laataksi, ei varmasti ole joka päiväinen nimilaatta.
Petri Kovanen kirjoitti:
Marko Paakkanen kirjoitti:
tai jos joku tietää sen saksalaisen firman /tai muun hyvän niin ei kun linkkiä vaan. Tuohon kaipaisi sellaista mustaa "neliön" muotoista nimilaatta
se saksalainen firma :-)
www.fredericus-rex.de/Name-plates--132/
Kiitos ja kumarrus. Tilaus lähti.
Tämä on kyllä tähän astisista Markon paras figu.Erityisesti "savunahka" ukon leuka pielissä on hienosti onnistunut kuten kokonaisuuskin.Jos jotain kehitettävää etsitään niin katse osuus silloin tuohon jalustaan.Kuraiset panssarit ja maisemaan istutetut figut näyttävät ainakin meikäläisen silmissä oudoilta petsatuilla siisteillä alustoilla.Vähän kuin paskaiset kumpparit olisi nostettu navetta keikan jälkeen kirjahyllyn vitriiniin, kontrasti on silmiinpistävä.Vai liekö kuvio tarkoituksellinen vaiko vain jonkin moinen muoti-ilmiö?Jos meininki on luoda kontrasteja niin silloinhan kuvio onkin jo aivan toinen.

Monen moisia nimi laattoja voi teettää myös täällä aivan koto kaupungissakin erilaisilla fonteilla ja eri kokoisina.
Hintaa ei ole tullut juuri muutamaa kymppiä enemmän ja itseliimautuvalla pinnalla ne on ainakin toistaiseksi pysyneet jalustassa kiinni.
Hieno työ , figuuritaitelija Paakkanen
Terv.Opa
Heissan Marko :)

SINÄ OLET TAITEILIJA ! Puhutteleva kokonaisuus ja tähdet päälle..siis alle..;)

T: Anne ja Marko
On on nämä hienoja taideteoksia, mukavasti olet saanut figuun hieman jännittynyttä ilmettä. Soltaatissa paljon hienoja detaljeja, mm, kengän rautojen kulumat mauserin tukki näyttää todella hienolta. Alusta tosiaan on hieman isohko.