Pienoismallit.net

1946 Corsair Citation Speedster

hover car

Vaihtoehtoisessa todellisuudessa leijuvat autot keksittin jo kolmekymmentäluvulla. Tämä speedster edustaa 40- luvun lopun kallista luksusajoneuvoa tyypillisimmillään vaikka onkin jo entisöinnin tarpeessa.
Malli on muovisarjoista ja metallimallista peräisin olevia pikkuosia lukuun ottamatta rakenneltu sikablock- Materiaalista ja alumiiniputkesta skrätsinä.
Puuviilutuksen lakkaus nyt on mitä on mutta muuten tämä oli ihan mukava rakennella.

Kommentit

Muotoilusta tulee mieleen pikavene pyörillä. Tuo olisi hyvinkin voinnut päästä johonkin alkupään Bond elokuvaan "sankarimme" ajoneuvoksi.
Hyvä mielikuvitus ja uskottava muotoilu. Pidän.
Todella outopeli, mutta hyvä idea voisi hyvinkin olla tuollainen sarjakuvien menopeli.
Olisiko jonkinlainen amfiopeli?
Komeasti toteutettu tuo what-ifi malli,siitä megaplussaa++++++.
Olisiko insinööri nauttinut LSD:tä tuota kehittäessä,ja itse tehdas raapinut päättä ,auto vai vene?
Tämähän siis ei ole vene eikä amfibiajoneuvo vaan hover car. Hover car on siis täysin pyörätön, jonkinverran maan pinnan yläpuolella leijuva auto.
Kiva aihevalinta, kerrankin jotain erilaista. Mun mielestä ihan onnistunut kokonaisuus eikä se lakkapintakaan nyt niin silmiin pistä, vaikka varmaan itse tekijä katsoo tekelettään kriittisemmin. Kuvat on vaan melko sinertäviä valkotasapainoltaan, minkä vuoksi värit ei ole ihan oikein.

Tää on kuitenkin mallina tämmöinen, jolla tekisi mieli alkaa leikkimään jos olisi vielä pikkupoika.
Jeps…
Ymmärsin mikä se on, kerroin vain miltä se minusta näyttää.
Minulla tulee tätä mallia katsoessa mieleen Piko & Fantasio-sarjakuvat. Niissähän on vaikka minkälaisia leijuvia ja sukeltavia ajoneuvoja. Hyvä idea ja toteutus.
Juu, näyttäähän se veneen ja auton yhdistelmältä.
Piko & Fantasiot on luettu, joskaan en tietoisesti niistä vaikutteita ottanut mutta onhan niitä silti näin jälkikäteen ajatellen saattanut lopputulokseen suodattua.
AJ 3.11.2014 23:35 Vastaa lainauksella
Moi jarkko, Onpa omaperäinen pienoismalli, kuten Timo edellä totesi tämä sopisi Bond-leffaan tai johonkin nykyisiin sarjakuvista tehtyihin leffoihin. Pikkaisen sinertävät kuvat, mutta ei ne hyvin onnistunutta mallia haittaa. Kyllähän tästä jo omaperäisyydenkin takia tarvitsee pitää - mainio idis ja toteutus. Parhain terveisin, AJ
Kiitoksia kehuista. Täytyy tutkia kuvien valkotasapainoasiaa kun ennätän, josko saisin sitä muokattua.