Pienoismallit.net

McLaren F1 GTR

Katselin edellistä automallia, jonka olen saanut tänne lisättyä ja pelästyin. Aikaa oli kulunut aivan liikaa, ja siis samalla myös edellisestä valmistuneesta autosta. FCMA:n Half Openissa Turusen Jarkolta ostin mallin ja taas luonnollisesti piti henkseleitä paukutella, että kyllähän tämän nyt seuraavaan näyttelyyn saa valmiiksi. Ihme ja kumma, otin oikein kunnon spurtin kesäloman viimeisellä viikolla ja noin 85 prosenttia sainkin mallista valmiiksi. Seuraavassa 14 prosentissa meni kaksi viikkoa ja viimeinen prosentti otti varmaan kuukauden.

Autolla ei ole mitään varsinaista esikuvaa, värit on valittu lähinnä omien mieltymysten mukaan. Ajatuksena oli lähinnä tehdä rata-autosta siviiliautoa muistuttava. McLareneitahan on myös kadulla, joskaan ei nyt tietty ihan tämmöisiä. Kori maalattu Tamiyan spraylla (pure white) ja vanteet Zeron eräästä moottoripyöräpaketista otetulla oranssilla.

Kommentit

Tyylikkäältä se GTR näyttää tuollaisenakin. Mielestäni erityisesti takavalojen maalaus on onnistunut erittäin hyvin. Sisältä jäin vain kaipaamaan räpsyä, kun ovet kuitenkin on avattavat.

Ulkonäöllisesti kilvet lisäämällä tämä menisi kyllä täysin luokitteluautosta.
Pyyntöön vastattu. Kuvan otin sisältä, mutta jostain syystä se unohtui laittaa
On kyllä hämmentävän hieno esitys. Oletuskuva voisi olla oikeasta autosta. Voisi kuvitella Jeremy Clarksonin kävelevän paikalle. "And now ladies and gentlemen, something completely different".
Kiitokset kommenteista