Pienoismallit.net

Sukhoi Su-34

Red 02

Mallina tämä on Italerin perus hyvä SU-34 ja Authentic Decalsin avulla edusta ”red 02” Lipetskista noin 03.2007. Rakennussarjana se on tyypillinen Italeri eli detaljointi on niukkaa tai puuttuva ja osien lukumääräkin melko vähäinen. Mutta se oli helppo ja mukava rakentaa ja lopputulos on tässä esittelyssä. Ohjaamo vaihdoin Pavla Modelsin resiinin.
Malli on maalattu Akan ja Tamiya maaleilla. Metalli sävyt ovat model master metalizers.
Vanhennettu AK:n washeilla ja filttereillä ja Tamiya:n meikkisarjalla.

Kommentit

Jopas on kertakaikkisen nätti camo, niin esikuvassa kuin tässä toteutuksessakin.
Upea malli varsinkin 1:72:seen scaalaan. Hiukan kun saisi parempia kuvia, niin a´vot.
Lähikuvasta näkee kyllä, että Niko on tehnyt tarkempaakin tarkkaa työtä. Etulaskutelineestä ja ohjaamosta päätellen.
Maalaus on erikoinen, mutta hieno.
Innolla odotan näkeväni tämän viikonloppuna Kuopiossa: www.pienoismallit.net/tapahtumat/2014/maalla-merella-ja-ilmassa/
T.T
Tosiian kaunis malli ja 1:72;
Kaikki on onnistunut tuossa, mitä valokuvista näkee.
Nyt tarvitsisi alapuolen kuvaa.
Camo on kuin kaunis taulu,jossa on erittäin maukaasti tehdyt paneelien saumat.
Kiitoksia kaikille kommentoijille!

Kyllä malli on ensin viikonloppuna Kuopiossa.
Kuvat toistaiseksi en voi lisätä mutta lisäsin heti kun on mahdollista.

t.Niko
Tämä malli oli mukava nähdä tänään omin silmin. Erittäin onnistunutta jälkeä. Oliko resiiniohjaamossa miehistön wc:kin mukana? Ei aivan näkynyt kuomun läpi. :)
Tuli nähtyä tämä Kuopiossa livenä, todella hienosti toteutettu! Alkoi tehdä mieli kaivaa oma keskenjäänyt malli kaapin perukoilta. Olisi ehdottomasti ansainnut palkintosijoituksen kilpailussa, itse en löytänyt tästä mitään moitittavaa.
Oli kyllä hyvän näköinen livenä.Hienoa työtä.Mites sen phantomin kanssa mistä oli puhetta?
Antti Lappalainen kirjoitti:
Olisi ehdottomasti ansainnut palkintosijoituksen kilpailussa, itse en löytänyt tästä mitään moitittavaa.
Tuosta olen ehdottomasti samaa mieltä. Huono ajokeli jarrutti miehen saapumista niin, ettei malli ehtinyt arviointiin. Onneksi kuitenkin saapui lopulta edes nähtäväksi. Mitä mattalakkaa tässä on käytetty?
Todella harmillista etteivät kaikki Nikon mallit kerinneet mukaan Kuopion arviointeihin.Jäätävä tihku sade+ loskakeli=force major pahoittelut tästä.Pää asia että mies perheineen pääsi turvallisesti perille.Malli puhuu kyllä kuitenkin itse puolestaan, todella hyvää työtä kautta linjan.
Hienot työt ovat hienoja töitä oli niiden edessä sitten joku pysti tai kippo.
Aamulla sukhoi saapui Kuopioon myöhässä huonon sään vuoksi ja reipaat tuomarit olivat jo käyneet sen luokan läpi. Eipä sille voi mitään, eikä se tee näyttelystä eikä mallista sen huonompaa.

Mattalakka on ollut Vallejo Air sarjan ohennettu 50/50 ja ruiskutettu kahdella ohuella kerroksella.

Ville, se phantom taitaa olla mun seurava projekti, toisaalta tämä sukhoi on ollut ainoa valmiiksi tullut malli tämän vuoden aikana joten saa nähdä ehtiikö valmiiksi.
Kerrassaan näyttävä peli.
Toivottavasti ehdit saada valmiiksi ;) . Jospa itse saisin sen nelikasin mistä oli puhetta.
Näyttävä camo! Kuvien perusteella on malli muutenkin erittäin kovalla taidolla rakennettu. Malli on rakennettu tyylikkäästi muutenkin. Vaadimme lisää :)
Mitoissa mittakaavassaan tämä Italerin jo vähän iällä oleva sarja on varsin hyvin ja mukava paukutella kasaan, kuten rakentaja toteaakin. Investointi ohjaamon resiinipalikoihin on hyvä valinta, sillä suuren ikkunapinta-alan vuoksi näkyvyys sinne on hyvä ja detaljointi siellä antaa kokonaisuudesta viimeistellymmän kuvan. Erittäin siistiä työtä maltillisesti säistettynä ja juuri tämä 2000-luvun camo sävyiltään istuu tähän konetyyppiin ehkä parhaiten kolmesta käytetystä, sillä tällä vuosikymmenellä toimitettuihin koneisiin maalattu yläpintojen "aubergine" kun on vähän synkkä ja monotoninen. Tähtisadetta !
Luonnossa nähtynä kone viekin upeampi kuin kuvissa!
Tämä punainen 02 on muuten toinen Venjän(VVS) ilmavoimille toimitetuista Suhoi 34 koneista.Lieneeköhän suojelus pyhimyksen kuva maalattu koneen kylkeen turvallisuus syitä.Hiukan erlaista leko taidetta Venäjän maalta.Ei tuota oikein ikoniaakan voi pitää jos sotilas koneessa on ikkuna Jumalan maailmaan.
P.S Suhoissa ei ole k:ta vaikka kaikki sen tuntuvat pääsääntöisesti litteroivan väärin.Hurricanekin on Hurricane eikä Hurrigane, vaikka Suomalisittain sopisikin paremmin