Pienoismallit.net

King tiger porsche

Noniin pitkästä aikaa taas jotain sisältöä sivustolle, vaihteeksi taas näitä välimittakaavan malleja. Tälläkään kertaa tosin en selvinnyt ilman pahemmanlaatuista aftermarket sälän hankintaa. Voyagerin etsisarjan, atakin zimmeritin ja friulien lisäksi hankin malliin myös aluputken sekä kk:n piipun ja antennin rb-modelilta. Jotain täysin uuttakin tuli mallissa kokeiltua. Viimein sain hankittua juotosvälineet etsejä varten ja pakko sanoa, että ei ole paluuta entiseen. :)

Ensimmäinen mallin maalausyritys kärsi mielestäni melkoisesta kontrastin puutteesta muuttuen melko mitäänsanomattomaksi parin filtterikerroksen jälkeen. Muutaman tuumailuoluen jälkeen otin ruiskun uudelleen esille ja suhauttelin vaunuun uuden maalauksen huomattavasti paremmalla lopputuloksella. Naamiomaalaukseen löysin esikuvan netistä kuvia selaillessani. Kuvissa näkyi käsin maalatut torninumerot jotka maalasin myös malliin käsipelissä siveltimellä. Käytin maalauksessa pääasiassa ak:n värisävyjä. Saman firman tuotteet olivat kätössä myös kuran mallintamisessa.

Kommentit

Erittäin hyvin onnistunut Kunkkutikru. Mielenkiintoisia kohteita nämä ensimmäiset valmistuneet King Tigerit,jotka olivat Panzer Lehr divisioonan vahvuudessa Normandiassa. Itse rakennan joskus saman yksikön vaunun numero 11. Kyseisessä vaunussa on vielä ilmanoton snorkkelin suojakupu takakannella,18-hampainen vetopyörä ja muutamia muita pikkujuttuja,joita ei enää myöhemmin valmistuneissa Porsche-tornisissa Kunkuissa ole. Tarvittavat kilkkeetkin on jo projektia varten hankittuna…
Samaa mieltä,erittäin uskottava vaunun malli.
Ainoastaa zimmermitin lohkeamien alla oleva väri, onko panzer grey vai esittää terästä?
Onko vaijerit mallin omat .
Maalaus ja sävyytys on ihan nappiiin.
Noin ensi katselulla mennyt 1:35 mallista.
Nyt vain kunnon alusta, ja makea hyllyn koriste siinä.
Hyvä Jukka. Upea malli. Nuo zimmerin lohkeamiset täydentää käytön jälkiä. Aftermarketin osat ovat myös ihan hyvä lisä tarkalle mallarille.
Mallin kokonaisuus - jota eniten katselen ja arvostan - on huipputyötä.
Motkottamaan en ala mistään ja tämä varmaan nähdään Kuopion tapahtumassa.
T.T
Kiitoksia! Panssariharmaata kuvasin tuolla lohkeamien alla olevalla sävyllä. Vaijerit on sarjan omat, mutta kaikki kiinnikkeet on taiteltu etseistä.

Kuopiossa nähdään, parin muun mallin kanssa. :)