Pienoismallit.net

1997 Ford Crown Victoria G.C.P.D.

Jälleen poliisiauto Gothamista

Otin työn alle tämän nelisen vuotta maalaamani korin johon olin aikoinaan jo siirtokuvatkin laittanut.
Yksinkertaistettua snap kittiä parantelin mm. kuramatoilla ja aseistuksella, uusilla vilkuilla ja antenneilla, scratchatyllä puskimella jne.
Poistin myös etuovien listat kuten joissakin poliisipiireissä on tapana tehdä.
Mallin liian pienet renkaat vaihdoin Satcon korkeampiprofiilisiin maalatuin valkoraidoin.
Mallin suurimpana miinuksena koen kokonaan kromatut etuvalot joille on linssien kaarevuuden vuoksia hankalaa keksiä sopiva parempaa vaihtoehtoa. Takavalojen umpiot sentään sain rakenneltua.

Kommentit

Nätti copcar. Maalipinta on tässä sen verran hyvä, että melkein päivänvalossa näyttää, että olisi pellistä koko auto. Listojen poisto etuovista lisää aitoutta huomattavan paljon. Lasit ovat kirkkaat ja vilkutkin näyttää hyvältä. Radiopiiska on myös hyvä. Ootko mistä tehnyt? Vanteissa on jotain epätarkkuutta, joka vähän häiritsee mutta harvemmin ne poliisit vanteilla koreileekaan. Tämä edustaa itselleni sellaista aikakautta, kun noissa jenkkien poliisiautoissa oli vielä jotain omaleimaista hohtoa. Ei yhtä paljon kuin kasariversioissa, mutta kuitenkin. Tykkään tästä, hyvää työtä.
Kiitos!
Radiopiiska on teräslankaa joka myytiin juustoleikkurin varalankana roinakaupassa nimeltään Tiger täällä Turussa.
Maksoikohan euron / kieppi ja kiepissä on lankaa aika moneen antenniin.
Vanteita litkutin Tamiyan panel line accent color- valikoiman mustalla ja joo, niissä taitaa olla hiukan sanomista.
Siis tästäkin automallista on tehty sarja, lienee harvinainen? Siististi tehty malli. Erityisesti värimaailma miellyttää silmää, ehta NYPD.. siis GCPD-sävy:)
Lindberg valmisti tästä 1997 Crown Victoriasta ensin normaalia maalaamatonta snap- muovirakennussarjaa ja sitten myöhemmin monia eri esimaalattuja versioita joissa eroina oli eri osavaltioiden väreihin maalatut korit.

Ihan joka liikkeen myyntilistoilla tätä ei enää näe, ne prepainted- versiot tulivat nelisen vuotta sitten markkinoille, silloin minäkin tämän ostin ja maalasin. Muu rakentelu tapahtuikin nyt vasta myöhemmin tänä vuonna.