Pienoismallit.net

Keskiaikainen linna

Tervehdys kaikille! Tässä pari kuvaa ensimmäisestä finnfoam- mallistani. Muutamissa näyttelyissä olen tavannut vastaavia ja päätin myös itse kokeilla materiaalin mahdollisuuksia. Työstäminenhän on helppoa, mutta maalaaminen, säistäminen ja muu onkin sitten vaativampaa.
Tällä mallilla ei ole esikuvaa, vaan se on itse suunniteltu.

Kommentit

Lisää vielä jonkinlainen pohja/alusta sekä kattotiiliä voisi elävöittää enemmänkin. Ruhot yms turhan yksivärisiä. Kokonaisuus on kuitenkin minusta hyvä, paljon parempi kuin jotkut omat yritelmäni (tiedän, se ei kerro mitään…)
Tommi H 24.9.2014 20:58 Vastaa lainauksella
Kiitos Kari kommenteista! Alusta on tosiaan suunnitteilla ja kattotiilien saumausta voisi todellakin syventää. Ajatus oli vielä lisätä kattotiiliin sammalta kunhan sopiva materiaali löytyy. Sinällään tämä on valmis mutta pientä säätöä ja parantelua kaipaa.
Arttu L. 24.9.2014 21:08 Vastaa lainauksella
Kattotiilet ovat hieman liian monotooniset nyt. Pientä sävyvaihtelua niihin ja tuo edellä mainittu alusta niin paranee paljon. Muuten hyvä malli.
Kuten edellä sanotiin ,pahin on katto tiilet.
Kannataa harkita kuinka ne toteuttaisi,yritää erinlaisia tapoja saada ne kunnolla esiin.
Vaati ehdottomasti alustan ,muuten antaa lelumaisen työn jäljen.
Entäs ovet,portti, ikkunat nyt ei näy noita?
Muuten kivet nâyttâä kiviltä tuossa,tuo yksi portti tai oven kongi ,antaa viholliselle mahdollisuuden kiivetâ on kuin rappuset tuossa.
Ja kun on vasta ensimmâinen muttei viimeinen, niin voi sanoa on homma osaltaan hanskassa.
Koita seuravaksi tehdä joku todellisen linnan malli, siinâ on homma hastava,vaikka roomalaisten linnake hadrianin muurilla.
Josta pääse piktien maille.
Tommi H 26.9.2014 16:03 Vastaa lainauksella
Hyviä kommentteja!!! Pitää tosiaan käydä tuon katon kimppuun. Ja kuten Eerik totesi, mielessä on jo käynyt todellisen linnan malli. Kotimaiset ovat isoja, joten niissä riittäisi tekemistä. Tosin referenssimateriaalia löytyy onneksi paljon.