Pienoismallit.net

ATZ-4-131 tankkiauto

Troijalainen

ATZ-4-131 tankkiauto joka on peräaukostaan vapauttanut jotain "laitonta"…? ;)

Tarkoitus ei ole ottaa kantaa mallilla, idea kuitenkin tuli tämähetkisestä tilanteesta jossain Itä-Euroopassa.

ICM:n setti oli kohtuullinen rakennettava, mutta tankki ei muokkaamaatta sopinut millään sille ajateltuun paikkaan. Litkuttelua ja pigmenttejä ei taaskaan ole säästelty. ;)

Lisää ja isompia kuvia TÄÄLLÄ jos kiinnostaa katsella. :)

Kommentit

Kuormana siis jähmettynyttä, geelimäistä napalmia. No mikä ettei - kyllähän perinteisesti kansalaisten maitojono lyhenee radikaalisti, kun kranaattien sirpaleiden lisäksi ruvetaan jakamaan roiskuvaa napalmia.

Eiks näitä vastaavan näköisiä autoja ole näkynyt menneellä viikolla jopa Suomen Yleisration televitsioonin propakantalähetyksissä? Siis käsittääkseni Bulvanian ja Neuvostoliiton rajaoilla on ollut jotakin härdelliä?

Pienoismalli on mielestäni sopivan "rujo" - siis suorastaan kaunis CCCP tuote.
Vai naamioitu ONUN AJONEUVOKSI? erittäin kieroja nuo Putinin rajarosvot.
Tämä on vain pienoismalli, ja sopii ajan henkeen.
Nyt antaa tuo maalaus kuin olisi sumutettua hienoa pulveria?
Oiva idea antaa pienen lisän,mitâ siellä voi tapahtua tässä mallissa.
Siitä plussaa+++++
Olisi pitänyt lisätä jonkinlainen ohjus tai ammuslaatikoita tuohon telineeseen.
Hieno malli. Ja pieni kannanotto… Eipä ole epäselvää, mikä se "avustussaattue" on pohjimmiltaan. Päästäänpä helpolla rajan yli. =/
Olen itse rakentanut useita näitä Zilejä tässä mittakaavassa dioraamaan ja siksi onkin mukava nähdä muiden tekeleitä aiheesta. Varsin bueno tämä "fuel bowserisi", säistys kohdallaan. Nämä ICM:n 1/72 Uralit ja Zilit ovat siistiä ja yksityiskohtaista valua pienestä koostaan huolimatta ja niistä syntyy osaavissa käsissä, kuten tässä, varsin näyttäviä malleja.
En ole ennen nähnyt hetekoita ajettavan säiliössä…:) Hyvin on onnistunut pienen mittakaavan Zil. Nämä ICM:n autot ovat mielestäni ihan mukavia rakentaa, tosin jotkut osat on niin kunnianhimoisen ohutta valua, ettei niitä tahdo saada ehjinä rangasta irti.