Pienoismallit.net

Saab 35S Draken

Tällä kertaa Mig-21 BIS:n virkaveli Draken, joka on koottu Hasegawan sarjasta pienien muutosten kera. Suurin muutos oli mallin maalaminen naamioväriin keltaisen kammotuksen sijaan. Siirtokuvat ovat Gal Decals:n arkilta ja ohjaamoa parantelin Kuivalaisen etsiosa-arkilla. Laskutelineiden ja turbiinin kuiluihin lisäsin muun muassa johtoja. Malli on maalattu Vallejon maaleilla.

Kommentit

On kyllä kauniin yksityiskohtainen yksilö! En moitittavaa näe (vaikka turha minun on moittia kun omien mallien taso on nollaluokkaa…)Mutta olisi vieläkin parempi jos siipien valot olisi läpinäkyvä osa. Säistäminen on omasta mielestä ihan nappiin. Tykkään!
Siittä se seuraavaks rullaa kiitotielle ja taivaalle… Sentason malli :)
Minun silmääni näyttää tosi hyvin onnistuneelle. Säistys maltillisesta ja hyvin tehtyä
Todella onnistunut malli. Pinta aivan upea.
Veksi 17.8.2014 13:25 Vastaa lainauksella
Pintakäsittelyltään ei malli voi olla hienompi. Näitä kun vanaha ukko saisi nähdä vielä oikeesti jossain näyttelyssä. Kuopion näyttelyyn toki tulen, jos vielä terveys riittää.
Todella komea suomikone, rakennusjälki siistiä ja ohjaamon detaljit tuovat mukavasti näyttävyyttä malliin. Pintakäsittely hillittyä mutta silti hienosti näkyy lentotunnit. Komea malli kokolailla, ja näyttävä parivaljakko:)
Tosiian erittäin kaunis lentävä silitysrauta.
Ainoastaan tuo perän moottorin suihkusuutin olisi liian paksu, voi olla mallin vikakin.
Vai oliko noita suutimia erinlaisia malleja?
Eri sinistä tai muita sävyjä antamaan tosi kuuman vaikuteen tuohon.
Vanhennus ja maalaus on täydellinen,sopivaa taustaa vasten menisi kuin oikea kone.
Olisiko kaunein Lady lohikäärme täällä.
Hyvän näköistä pintaa! Sitä alkaa jo itseäänkin kiinnostaa tuo sarja, kun näkee näin mielenkiintoisen luomuksen. Ainoana puolittain negatiivisena seikkana nousi esiin noiden ilmanottojen metallipinnan tukkoisuus. Näyttää siltä, että ne on vissiin maalattu siveltimellä? Toisaalta herätti kyllä intoa alkaa niitäkin säistämään mahdollisessa omassa mallissa, joten jotain hyvää niissäkin oli pakko olla!
Niin, ja detaljoinnista vielä iiiisoo plussa! Piuhat tuovat kivasti näyttävyyttä lisää.
Kertakaikkisen hienoa. Pintakäsitely ja detaljit kruunaa kokonaisuuden.
On vaan niin hyvin tehty, että en ala moitiskelemaan tai kertomaan parannusehdotuksia. Tosin silloin kommenttini ei juurikaan anna sinulle mitään.
T.T
No, ei se nyt niin täydellinen ole, vihreän sävy ei ihan osu, sivuvakaajan värirajat on sinnepäin, ohjaamon oikealta puolelta puuttuu tumma väri, samoin kuomusta. Sivuvakaajan kärjestä pitot, se piikki, sekä tuulilasin sisäpuoliset tuet.
Pohjan maalaus on onnistunut erittäin hyvin kuten vanhennuskin.
Erittäin hieno Draken! Maalauskaavio on hyvin onnistunut. Yhtenä parannusehdotuksena seuraavaan Drakeniin, että tuo suihkusuuttimen kaulus, joka on sarjassa tuhottoman paksu, on melko pienellä työllä viilailtavissa ohuemmaksi.

Näitä vaan lisää!
Kamera saattaa muuttaa sävyjä aavistuksen verran ja tumman värin puuttumisen huomasin vasta siirtokuvien asentamisen jälkeen.(Pystyisin korjaamaan virheen, jos joltakin sattuisi löytymään sopivankokoinen kokardi) Sivuvakaajan kärjessä oli pitot-putki, mutta on näemmä jäänyt matkan varrelle. Tuulilasin sisäpuolisia tukia en raaskinut laittaa, sillä pelkäsin pilaavani jo muutenkin hieman tahriintuneen kuomun asennuksen aikana.
Erittäin hieno malli. Kuinka sait sinisen värin tuon näköiseksi? Samoin ilmanotto aukkojen metallipinta on hapettuneen näköinen. Näitä vaan lisää:)!
Onnea Werner viikon mallista!
Tuo maalipinta ja maltillinen säistäminen yhdistyneenä pieteetillä rakennettuun malliin on vain kerrassaan upeaa..tästä toivoisin monen lekomallarin ottavan oppia,jotain vaikeasti käsin kosketeltavaa mutta silti suloisen ihanaa ja rikasta.Ja tuo draken/mig combo on upea..kaikki tietänee kumpi niistä oli kingi,mutta sulassa sovussa platalla hengailevat.Todella hienoa!
Mikko
Alapuolen siniharmaa on maalattu Vallejon Pale Blue(No. 64) -värillä ja tummansiniset maastokuviot on maalattu sinisellä jatketulla Vallejon German Grey(No. 167) -värillä. Ruiskutin ensin kummankin värin sellaisenaan, jonka jälkeen suihkutin samaa sävyä vaalennettuna paneelien keskiosiin.
Tosi nätti malli Drakenista! Maalaus varjostuksineen näyttää erityisen hienolta. En oikein keksi mitään sanottavaa, kaikinpuolin upeaa jälkeä. Onnittelut viikon mallista!