Pienoismallit.net

Junkers JU-188 1:72

Italerin jo vanhahko rakennussarja rakennettuna suoran laatikosta. (pitot-putki maalaamatta ja laskeutumisvalo puuttuu…).

Kommentit

Hyvännäköiset kuviot.
Ai ai ai kun on hyvännäköinen Wellenmuster-kuvio! Onko tuo saatu aikaan ruiskuttamalla ihan "vapaalla kädellä" ??
Namu! Niin miten maalasit tuon kuvion?
olpi 31.8.2007 13:53 Vastaa lainauksella
Millä ruiskulla?
Mikko J 31.8.2007 15:10 Vastaa lainauksella
Itse en ole ikinä uskaltanut yrittää tuota kaaviota edes 1:48, miten hitossa sä olet ton tehnyt? Mahtavaa maalausta!
Upeasti maalattu ja kaunista työnjälkeä muutenkin.
Itselläni oli tuo malli joskus -80 luvun loppupuolella, vastaavassa maalauksessa, mutta ei kyllä ihan vedä vertoja tuolle, vaikka nuoremman minun ylpeyden aihe olikin :)
Tosi hyvä. Siisti kuvio.
Miicam 31.8.2007 23:16 Vastaa lainauksella
komea on. Itelläni ois haaveena saada joku oikein iso pommikone, joku B-17, B.52, Heinkel he.111 Zwilling jne.(kirjoitetaanko noin?), mutta en uskalla kovin isoa mallia ruveta siveltimellä sutimaan… ruiskun kun saisin niin mallit alkaisivat kyllä suurentua.
Kuvio on maalattu Paashe VL ruiskulla, vapaalla kädellä, muistaakseni jollakin Tamiyan jo happamoituneella purkin lopulla. Jokainen kuvio täytyi käydä useaan kertaan lävitse ruiskulla, kun en saanut oikein maalia toimimaan. Joissakin kohdissa korjasin levinnyttä maalia vaaleanharmaalla alusvärillä. En suosittele tekemään kuviota tuohon mittakaavaan, sen verran on puristamista, tai voihan maalauksen aina jättää kesken jos kärsivällisyys ei riitä…kannattaa olla hyvä ruisku ja ensiluokkaista maalia jos koetatte.

Todellisuudessa kyseinen kaavio maalatiin käsivaralla, ja nopeasti, sekä kuvion muoto on huomattavasti epämääräisempi, ei niin harkittu kuin tuossa mallissa.
Voi jumpe että joku osaa tehdä pakokaasu vanoja!