Pienoismallit.net

Brabham BT46B

Ruotsi 1978

Fujimin versio Brabhamin imuri autosta. Yksi mielenkiintoisemmista ja mielyttävimmistä malleista joita olen kasannut. Muutamia johtoja sekä PE osia lisätty.

Kommentit

Hienoa, että saatiin kaikista hienoimman vuosikymmenen (70-luku) formuloita taas näytille. Eräs omituisimmista ratkaisuista tämä Brabhamin "imuriauto". Yleistasolla hyvännäköinen malli. Oletuskuvassa vain keulakatteen maalaus jäänyt paksuksi/möykkyiseksi…
Lisää vain 70-luvin Formuloita näytille!
Maali pinta ollut ongelma näissä meikäläisen tekeleissä. Emalimaaleista TS kannuihin siirtyminen parantanut lopputulosta selvästi (tämä siis maalattu Humbroleilla ja kiiltoa haettu väärän reseptin Futurella). Eikä lemmikkieläin vapaaseen ympäristöön muuttaminen huonoa tehnyt.
paavo p. 29.7.2014 21:34 Vastaa lainauksella
Hieno on :-) . Lisää kuvia!
Tuolla muutama sama ja yhtä "tasokas" kuva;

www.f1m.com/forums/viewtopic.php?f=30&t=20816
Olli 30.7.2014 08:23 Vastaa lainauksella
Tommisaari kirjoitti:
http://www.f1m.com/forums/viewtopic.php?f=30&t=20816
"You are not authorised to read this forum."

Kaikki muut kokeilemani aiheet kyllä aukesi. Tuo oli ainut jota en päässyt (kirjautumatta?) lukemaan.'
hmm, mahtaisiko tuo toimia? Ketjun loppupäässä muutama vaihekuva.

www.f1m.com/forums/viewtopic.php?f=30&t=20816&hilit=bt46b
Olli 31.7.2014 10:15 Vastaa lainauksella
Tänään toimii tuo eka linkkikin.
Tulipas mieleen skidiaikojen koulustatulot.Faijalle kun tuli Vm,Tl ja Moollori.Kuten skidinä luin.Formulat ja rallit oli arkipäivää ja jokkikset keväästä syksyyn.Hankirallit. Jne.Tuo Brabhamsin formula taisi olla faijan tallin seinässä julisteena brabham.parmalat,alfaromeo goodyear on syöpynyt muistiin etusiivekkeestä.Liika oli liikaa,siksi kait sitten suuntauduinkin kauas talleilta vesialusten pariin.Eipä haise öljyt pakokaasut ja ne ikuiset ärräpäät .
Nostalgisesti toit palan formulahistoriaa "päin näköä",kuten jokainen katsoja kokee kuitenkin omalla tavallaan.

Marko ja Anne
:) omat aikaisimmat muistoni liitynevät Keken mestaruusvuoden tienoille, muistan kyselleeni isältä miksei Keke aja mustalla JPS autolla kun se on hienompi kuin Keken Williams.