Pienoismallit.net

Fw-190F-8

Unkari talvi 1944

Tämmöinen sivuprojekti tuli tehtyä talven mittaan.hyppäys pois varsinaiselta mukavuus alueelta.Olen aina pitänyt talvikaaviossa olevasta fockesta ja nyt tuli mahdollisuus se tehdä.Itse malli on tamiyan ja on tehty lähes suoraan laatikosta ainoat lisäykset ovat ultracastin renkaat ja siiven tykit.Malli toi vaihtelua ja oli tämmöinen pikaprojekti taisi mennä noin kolmeviikkoa.

Kommentit

moi minua on aina mietittynyt miten teen tollasen talvi camon
Wauuh tosi kaunis taivaan tappaja iso paha wulf.
Jarrukaapelit puutuu nyt tästä.
Pommin pitimet ei pidä pommia kiinni vasemalta puolelta, kuva no:4.
Potkuriin hieman kulumaa, naarmuja.
Kuin taivaan karamelli tämä bad wulf,maalaus onnistunut erittäin hyvin talvicamo..
Vanhennus on myös erittäin hyvin
Anteeni kaapelikin juuri nappiin ja paksuus kuin kirsikka.
Loisto malli tämä,onko spinnerin spiraali siirtokuva vai maalattu?
Mamma mia!

Talvicamoiset lekot on aina viehättänyt mua ja tämä ei ole poikkeus. Tässä silmä lepää. Antaa itselle kummasti motivaatiota tehdä kansa talvinaamiossa oleva Focke tai Mersu. Potkurinlapojen puhtaus vaan häiritsee. Voisi olla jotain kulumaa. Lisäksi, en tiedä meneekö liian tarkaksi, mutta huomioida paneelisaumojen jatkuvuus, että ne kohtaa. Esimerkiksi siiven etureunassa paneelisaumat ovat katkonaisia.

Mutta aivan loistava malli muuten!
Wunderbar!! On erittäin mallikas!! Talvicamo on hieno, kun sen hallitsee. Enpä oleitse vielä uskaltanut. Mutta jos se siittä vielä…
Tosi hyvän näköinen malli. Onko tuossa sarjassa mahdollista tehdä luukut auki olevaa versiota eli onko siiven sisällä mitään? Kiinnostas tehdä Kuhlmeyn jabo ja ilmeisesti tuosta sen sais tehtyä. Talvicamo on onnistunut hyvin kuten muu maalauskin.
Paavo, mulla on yksi Tamiyan Focke ja voinen kertoa, että siitä ei saa mitään luukkuja auki. Eduardin omista saa lähimpänä runkoa olevat siiven tykkiluukut ja moottoripellit auki. Tamiyan Fockeen saa sitten mm. Airesilta palikoita superdetailjoimiseen.
Kiitos kaikille kommentoijille.Joellille ruiskulla onnistuu tuo talvi camo.Eerik jarruputket uupuu tarkoitus oli pitää malli mahdollisiman simppelinä,ripustimet tuli suoraan sarjasta rakoa on.Potkuri jäi omastakin mielestä liian puhtaaksi onneksi sille voi vielä tehdä jotain.Antennilanka on elastaanialankaa.Spiraali on dekaali,ei silmät riitä noin tarkkaan maalaukseen ;) .Antti ei ollenkaa liian tarkkaa,meni rajat siiven hionnassa,ja kiire pukkasi päälle.Tosiaan ensimmäinen yritys talvi camon suhteen hienoa,että mielyttää muittenkin silmää :). Tarkoitus on kokeilla saman tyylistä camoa ryhmiksen eemelissä saas nähdä miten käy.Seppo rohkeasti vain kokeilemaan kyllä se siitä.Antti ehtikin vastata paavolle,taitaa tamiya olla kuitenkin helpommin kokoon menevä kuin eduardin?
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Eduardin omista saa lähimpänä runkoa olevat siiven tykkiluukut ja moottoripellit auki.
Yhden tuollaisen Eduardin focken ostin ja yritin sitä kasata mutta oli kyllä niin toivoton homma saada kasattua se malli. Moottoripeltien asennus oli muistaakseni se kompastuskivi. Roskikseen joutui se malli. Sen jälkeen olen Eduardin malleja vältellyt kuin Ladan ostoa.
Ei Paavo kaikki Eduardin mallit huonoja ole.Esim 21 Migit on mukavia kasata nimimerkillä 4 kpl tehtynä ja kolme varastossa ;) .
Moi Ville!
Todellakin hienosti onnistunut vaikea camo!
Tamiyan useamman kerran kasanneena kuitenkin osien istuvuus on niin hyvää luokkaa,että nuo siipien johtoreunan paneelirajat häiritsee.Lekomalleissa niiden uudelleenkaiverrus on ihan peruskauraa.Muuten tässä on aiheksia vaikka mihin:)
Mikko
Komia focke, camo on näyttävä ja sopivasti kulunut, mikon mainitsemat paneelirajat hieman häiritsee mutta muuten kelpo malli. ehkäpä komeimmasta koneesta(mersun jälkeen:) Näissä focke wulffeissa on melko räyhäkkäät moottorin äänet.
AJ 1.6.2014 10:12 Vastaa lainauksella
Moi Ville,
Kompaten kehuja yllä talvicamo on todellakin näyttävä ja sopivasti kulunut. Parhain terveisin, AJ
Nätti Lahtari ja hyvin onnistunut talvicamo!
YT
Kalle