Pienoismallit.net

T-24

Neuvostoliitto 1933

Hobby Bossin T-24 rakennettuna muuten suoraan laatikosta, mutta pienenä lisäyksenä ketjut vaunun etu-ja takaosaan.

Malli meni todella helposti kasaan, koska kysessähän on vain muutaman vuoden vanha sarja. Vaunun kaikki luukut voi rakentaa aukinaisiksi, mutta mitään interior osia tässä mallissa ei tullut mukana, mutta jokunen "scräts" rakentaja voi joskus tästä innostuakin! Paketissa tuli mukana muuten mukana pieni arkki syövyteosia ja telat ovat mallia irtotelat.

Malli on maalattu Tamiyan akryyleilla, ja vaunun vanhentamiseen käytin mm. AK interactiven ja Mig:in litkuja ja pigmenttejä, sekä Abteilungin öljyvärejä.

- Waltter Holm

Kommentit

Oikein hyvä T-24:n
Kunnon sääiden puremaa punaterrori vaunu.
Maalaus ja vanhennus on kuin aidon tuntuiset.
Vain taka pyörästöön metallin hankautumaa johon telat koskee.
Vaunun saumat ja niitit loisto työtä tässä vaunussa.
Mutta telat eivät ole samaa astetta kuin vaunun runko nyt.
Myös teloihin samanlainen säistys+vanhennus niin ok.
Mukaan muutama chekkan soviet bandiitti figuuri.
Tulee mieleen jotkut japanilaisten vaunut,tuon muodosta.
Tämähän oli ilmeisesti Tampereen Pienoismallipäivillä? Joka tapauksessa erinomaisen hieno/ruma laatikko teloilla, ja todella maukkaasti vanhennettu.
Tämä osui rumuudellaan meikäläisenkin silmiin Tampereen tapahtumassa. Siis esikuva on ruma,malli on ilo silmille.
Hmm…

Omasta mielestäni nyt mallista tulee vaikutelma pitkään ulkona seisseestä muistomerkki- tai museovaunusta. Tämä vaikutelma tulee ainakin tuosta ehkä ylimenneestä ruskeansävyisestä washista.

Jos tarkoitus oli edellä mainittu, onnistunut lopputulos. Palveluskäyttöön ajatellen maltillisempi washi tai ainakin erisävyllä ja kuraa sekä tomua vaunun telakoneistoon.
Jaakon kanssa samoilla linjoilla, muuten on kyllä hieno. Ja voihan tuohon aina tehdä pikku dion hylätystä vaunusta. Telastoon tämä kaipaisi mutaa ja likaa.