Pienoismallit.net

DKW NZ 350

Pikku mopo

Tulevaan dio vähän kaluston rakentelua.

Tähän tuli paljon tutkittua kuvia ja nettiä, jäi paljon häiritsemään puuttuivia osia… eli niitä piti sitten väsätä itse jotta näyttäsi vähän luonnollisemmalta.
Myöskin haaste oli pieneen kokoon saada vähän eriväriä jotta pinta olisi elävämpi kuin tasaisen harmaa.
Vielä olisi ollut tähän namut etsin pinnat. mutta menköön näillä.
Työvaihe kuva sisältää listan itsetehdyistä osista

Jos joku haluaa vilkaista projekti kuvia klikkaa linkkiä DKW NZ 350
tai vähän mitä maaleja niin next linkki DKW NZ 350

Kommentit

Pahan heitit, Marko. Todella hieno pyörä, haastetta olisi saada isommankin mittakaavan pyörä tämän näköiseksi. Itse lisäämistäsi osista päätellen ei olisi kummoinenkaan lisävaiva tehdä pinnoja messinkilangasta, etsipinnat kun ovat peijakkaat kantikkaita, mutta ihan siedettävä näinkin…:) Mikäli alusta on tulevaa dioraamaa varten, en sitä sen kummemmin kommentoi enkä huomioi arviossani.
AJ 4.4.2014 19:20 Vastaa lainauksella
Moi Marko,
Kompaten Anttia edellä todella hieno pyörä ja vielä 1/35 skaalassa - vallan mainio "Pikku mopo" tulevaan dioon…
Parhain terveisin, AJ
Onpas rakennettu 350 kuutioinen moottoripyörä, mopo on tunturi ja jonnekin 125 kuutioisiin olevat menopelit.
Mahtava pakoputki ja tässä näkyy että paljon on ajettu ympäri eurooppaa.
Siis maalaus on onnistunut hyvin.
Vaihdetanko on hiema lyttyssä tankiin päin?
Etsit olisi olleet poikaa pyörän pinnoissa?
Mitä pienenpi ,sitä vaikeampi on tehdä lisäosia noihin.
Kyytin jotain vaikka mantteli tai sadatakki rullalla, kypärä,muuta henkilökohtaista tavaraa kuskilta.
Dioraamassa pyörä kuvannee hylättyä tai piiitkään säiden armoilla käyttämättömänä ollutta kulkupeliä???Aktiivisessa ajossa olevan motskarin pakoputki, varsinkaan alkukäyrä, ei ruostu ihan noin pahasti, käydessään kuitenkin melkein kokoajan kuumana. Siinä mielestäni on pieni epäsuhta pyörän muuhun korroosioitumiseen suhteutettuna. Kunnioitettava mallinnussuoritus joka tapauksessa tähän pieneen mittakaavaan.
Kiitoksia kaikille kommenttia heittäneille.
Eerik : Pyörään ei tule oikein muuta sälää kyytiin kun valokuvassakaan ei ole. Mahdollisemman paljon yritän saada valokuvan näköisen. Takit tulee maahan
Vaihdekeppi on nähtävästi jossain kuvausvaiheessa vähän vääntynyt. Sekin oli itse tehty… sai irti vähän tuosta tankista. Alkuperäinen on suoraan valussa.
Eemil : Kiitos kommentista… aina tuo liika ruoste into iskee. Pitänee varmaan vähän tummentaa tuota alkupäätä moottorin puolesta. Siksi kalustona hyvä tuoda tänne kommentoitavaksi. Sitä tulee omalle työlle sokaksi ja näin saa vielä viilailtua jos kardinaaali mokia.
Hienoa työtä Marko. Kivasti säistetty ja pakoputket antaa lisää värikkyyttä.
Mulla oli noiden vanteiden kanssa samassa pyörässä ongelmia, joita en viitsinyt korjailla. Nehän ovat aivan liian paksuja. Samassa skaalassa saa muitakin prätkiä, joissa tulee vanteet ja pinnat etsiosina. Koetin joskus niitä värkätä, mutta hermot meni. Olivat liian monimutkaisia.
Samassa skaalassa saa kyllä EMW, BMW ja muitakin pyöriä, joissa rengaskoko on sama. Ne kävisivät varmaan tähänkin, tosin hintaa tulee.
Laitan linkiksi tuon minun ikivanhan dion, jossa pinnat ovat paljon ohuempia, vaikka ne ei ole etsejä, eikä itserakenneltuja.
T.T
www.pienoismallit.net/galleria/malli_7723/kuva_67562/#kuva