Pienoismallit.net

Sd.Kfz.251/1

Ausf.C

Ehdinpäs saamaan oman panokseni 1/48 maakalusto-ryhmikseen valmiiksi vielä tämän kuun aikana. :)

Mukavasti meni kasaan tämä AFV Clubin välisarjalainen, osat sopivat hyvin yhteen, muovi oli mielyttävän laatuista, ja ohjeetkin ihan kelvolliset. Ainoa mikä vähän ihmetytti, oli ettei valurankoja ollut merkitty kirjaimin kuten yleensä. uutta oppia tässä projektissa oli ainakin, että Tamiyan vihreäkorkkinen on varsin toimivaa tavaraa, ja ettei Vallejon matta lakka ole mattaa nähnytkään, piti vetää ylimääräinen kerros Lifecoloria päälle.

Hyvä uusi hankinta mallailuhommin oli tehokkaampi lamppu, pahin silmien tihruttelu jäi vähemmälle, ja kuvaaminenkin oli paljon mukavampaa. Suosittelen kaikille liian vähäisestä valosta kärsiville samaa. :)

en.wikipedia.org/wiki/Sd.Kfz._251

Kommentit

Jotenkin synkän harmaa hanomag 251/1 ,mutta ei monotooninen.
Pakoputket tosi hyvät,mutta tuo tummaakin tummemat pilkut,rapaa vai muuta?
Telat olisi voinut laitaa ennemmän kiiltäväksi,kuten hammastuskin?
Kuten noiden moottori luukkujen saranat ja reunoihin hieman myös?
Mutta puutuu ylävalokuva ja lähempi noista pyörästöstä myös teloista?
Mukavan yksinkertainen alusta tuossa.
AJ 1.4.2014 08:18 Vastaa lainauksella
Moi SS, Mielestäni erittäin onnistunut panssarinharmaan sävy vivahteineen kautta koko mallin - teräksen tuntu välittyy hienosti mallista. Kaikenkaikkiaan onnistunut Sd.Kfz. 251/1 alustoineen. Hieno malli!

Mitä värejä/sävyjä käytit tuohon panssariharmaaseen? Kiitos vastauksesta jo etukäteen. Parhain terveisin, AJ
Hienoa että varttiskaalassakin on joku väsännyt 251-sarjalaisen! Olisiko mahdollista saada kuva sisätiloista? Uloimmat telapyörät jääneet kyydistä vauhdissa?
SS 1.4.2014 12:34 Vastaa lainauksella
Kiitoksia kaikille kommenteista!

Hupsista, joku kolaus on kyllä käynyt kun uloimmat teläpyörät ovat jääneet matkan varrelle, mutta se on tainnut osua ennemminkin mallaria otsaan kuin itse telapyöriin. En olisi edes huomannut koko hommaa. Sen siitä saa kun tekee mallia tunnin silloin, hetken tällöin ja loput kuukauden päästä. korjaanko…hmmm, ehkäpä? :)

Maalina Xtracrylixin Panzer Grey (RAL 7021), jota välillä varovasti sävytetty valkoisella, päälle AK:n washeja ja loppuun silaus Light Dust-pigmenttiä. Niin ja alarunkoon myös paikoitellen varovaisesti tummanruskeaa pigmenttiä.

"Road wheels keep on missing
Proud Mary keep on burnin'
Rollin', rollin', rollin' on the river"
Kivan näköinen sotakuljetin…
aika tummansävyinen. Lieneekö sävy kuvissa vähän liian tummanpuhuvat.
Muutten tuttua SS laatua.