Pienoismallit.net

Toyota Supra

Mk IV

Moro taas kaikille! Pitkästä aikaa sain sellaisen pienoismallin valmiiksi, jonka viitsii laittaa näytille :). Autohan on vanha kunnon neloskoppanen Supra, Tamiyan valmistamana. Itse sarjan ostin viime syyslomalla jenkeistä (kun halvalla sain, 15$), ja aloitin sitä rakentamaan tammikuussa.

Näkyvimpiä muutoksia autossa on itse tehty korisarja, joka sisältää leveämmät lokarit ja kevyesti muokatut puskurit. Värinä on Tamiyan spraymaali Pearl Blue ja päällä Mastonin kirkaslakka. Vanteina Fujimin valmistamat BBS LM:t. Moottori ei myöskään muutoksilta säästynyt, lähinnä siksi, että kyseessä on Supra: moottori sai uuden imusarjan (itse tehty), välijäähdyttimen, pakosarjan (itse tehty) ja single turbon, konehuoneesta löytyy myös ripaus hiilikuitua. Alustaan on laitettu uusi pakoputki ja reilu madallus. Sisusta on vakio rattia lukuunottamatta (en valitettavasti muistanut ottaa siitä kuvaa :S )

Lisää kuvia: www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=11903

Kommentit

Siististi tehty Toyota. Maalipinta näyttää hyvältä ja viimeisen päälle rakennettu muutenkin. Moottorikin näyttää hyvältä.

Vaikka tämä on yksi rumimmista autoista mitä Toyota on koskaan tehnyt, niin tätä mallia on hauska katsella, kun se on näin hyvin tehty.
Kiitos kommentista Niko! Ja tämähän on GT86:n ohella Toyotan hienoimpia autoja, tai no onhan ne vanhat Celicat ja Corollat myös aika siistejä ;) Oma mielipidehän sen ratkaisee.