Pienoismallit.net

Tornado

Black Panther

Tigermeet -tapahtumassa 2011 oli esiintymässä tämä Naton musta pantteri. Jotenkin nämä Tigermeet-sukot ovat alkaneet kiinnostamaan itseäni. Olisi mukava päästä joskus käymään tapahtumassa. No, se siitä. Tällä kertaa esittelyvuorossa on saksalainen Tornado. Saanko esitellä: Tornado Black Panther.

Kommentit

Todella huikea värikaavio Tornadossa! Muutenkin vakuuttavaa työn jälkeä näissä pienemmän skaalan koneissa olet saanut aikaa tässäkin tapauksessa. Ja toivottavasti tämä Tiger Meet -teema jatkuu!
Komea on tiger meetin tornado.
Mutta lähi kuvat ei anna armoa:siirtokuvat no:3 ja no 4 näkyy muovikalvo.
Oranssi valumaa kuvassa no:3.
Eivä ole vakavia ,varmasti tuo oranssi on valunut maskiteipin alta.
Oliko koko hoito siirtokuvana tuo tiikeri vai oranssi on pohjamaalattu?
Entäs tuo 50 vuotis siirtokuva?
Kyllä nuo on tosi mahtavia koneita ja erimaista ja erityyli.
Nyt kukaan ei sano panelien urien esiin tuomisesta kun katsoo tiikerinpäätä.
Saas nähdä koska suomi hornet osallistuu tuohon tapahtumaan.
Kiitos palautteesta Janne ja Eerik.
Kyllä noi kuvat ovat siirtokuvia. Suurimpana ongelmana oli siirtokuvioiden hopeointi. Kokeilin useampaa keinoa poistaa sitä.
Lopuksi oli vain laitettava siirtokuvat paikoilleen ja ohut mattalakka päälle. Kaivaa esille rasteriveitsi ja avata, rajata ja poistaa siirtokuvista kaikki ylimääräinen. Lisäksi jouduin päälle maalaamaan joitakin siirtokuvia. Ilmeisesti en ole tehnyt em. toimenpiteitä kaikkiin hopeoiviin siirtokuviin. Pahoittelen huolimattomuuttani. Pohjamaaleja oli kaksi musta ja oranssi, jotka maalasin ruiskulla.
Tämän parempaan lopputulokseen en tämän sukon kanssa päässyt. Itse olen melko tyytyväinen lopputulokseen. Tämä projektin kautta opin taas jotain uutta.
t. Kartsa
Tapahtumien pyöreät logot löysin netistä ja skaalasin alustaan sopiviksi ja tulostin värilaserilla ja liimasin alustaan.
Seuraavaksi todennäköisesti tulen tekemään Corsairin Tiger-version :-)
AJ 1.3.2014 12:18 Vastaa lainauksella
Moi Kartsa,

Jannea ja Eerikiä kompaten, teet todella vaikuttavaa jälkeä näissä Tigermeet-sukoissa. Erittäin huikea värikaavio tässäkin Tornadossa - olet selkeästi keksinyt loistavan tavan yhdistää maalaaminen ja siirtokuvat toimivasti yhteen. Tuo pohjakin on melko coolin näköinen. Kaikenkaikkiaan huikeaa suoritusta näin pienessä skaalassa.

Tykkään noista sinun alustoistasi - yksinkertaisen tyylikkäitä ja näyttäviä. Erittäin bueno kokonaisuus. Parhain terveisin, AJ
Tällaiset mallit jäävät minulta aina kaupan hyllyyn juuri tuon kauhean siirtokuvasavotan takia. On se kumma ettei Revell vieläkään pysty valmistamaan hopeoimattomia dekaaleja.

Kari on kyllä ottanut noista siirtokuvista tässä hienon työvoiton.
Kiitos AJ ja Raimo rakentavasta palautteesta. Raimolla taitaa olla omakohtaisia ja samantyyppisiä kokemuksia Revellin siirtokuvista?
t. Kartsa