Pienoismallit.net

Büssing Nag Omnibus

Sävyä selkään ja maalia pintaan

Bussia on rakennettu tiiviiseen tahtiin ja työ alkaa olla loppusuoralla. Enää viimeiset sipaisut maalauksen osalta ja ikkunoiden sekä penkkien asennus, niin laite saattaa jopa valmistua viikon sisällä. Johan tämä on aloitettukin tammikuun 27. päivä tätä vuotta.

Kommentit

Ei voi kuin ihailla :-o…kuinka joku osaakin. Aivan mahtava malli
Kyllä tosiian joku osaa.
Mahtava scratsi malli,onko sisältä kuvaa?
Tuleeko dioramaa?
Luultavasti tuleva viikon malli,taitaa viikot loppua kesken kaiken.
Nämä sotaajan ambulanssi bussit ovat harvinaista herkkua, mallien mukaan kun noita ei taida olla montaa maailmalla valmiina mallisarjana.
UPEA peli. Onko muuten esikuvaa tälle mallille?
Suoranaista esikuvaa ei ole. Löysin hyvät referenssit liian myöhään… Tämä on Porilaisen koritehtaan suunnittelema ja rakentama tuotos. Mutta sanotaaan, että aika lähelle pääsin, Büssingin dösät on ihan hemmetin rumia verrattuna vaikkapa Blitzin bussiin. :D
Josko seuraava scratch-projekti olisi ihan esikuvan mukainen. Mikä se sitten lieneekään…
Tästä tulee ihan törkeen hieno. Vuosimalli on jossain vaiheessa vuotta 1943 tai vanhempi ennen sotaa aikaan kun on prässätyt etulokarit ja tuo pramea etupuskuri. Sodan loppuvuosina rakenteita yksinkertaistettiin.
Ikkunat on kiinni… puuttuisi enää niiden pölyttäminen, tuulilasinpyyhkijät ja vararenkaan asennus. Sitten tehdäänkin yleissilmäys malliin ja mietitään, miten persiilleen tuo pintakäsittely taas meni. =D
On kyllä upeaa jälkeä. Vaikka työtä on ollut ja on varmaan paljon ei rakennusjälki ole kärsinyt, komea on bussi. Tsemppiä loppurutistukseen:)