Pienoismallit.net

Hawker Hunter mk.6

Fighter tactic school RAF

Raf:n jettien 50 lukua edustava Hawker Hunter venyi palveluskäytössä 80-luvulla. Korvaten esim Buccaneerit väillisesti joissain laivueissa näiden modernisoinnin aikana. Hunter oli myös konetyyppi johon Suomen ilmavoimat aikoinaan tutustuivat ja mielivätkin mutta kustannussyistä päätyivät Gnattiin.
Malli Revellin modernihko sarja johon hankin Xtradecalsin siirtokuvat saadakseni värikkään FTS:n koulukoneen 70-luvun alkupuolelta. '
Sarja tullee uudelleenjulkaisuun tänä vuonna joskin hivenen eri alatyyppinä.

Kommentit

Todella tarkasti tehty, vaikkakin en itse ole asiantuntija näissä lentokoneissa. Mutta hienoa työtä, ei voi muuta kuin ihailla.
Kuvat lienee hivenen tummia, kun valkoinen näyttää harmaalta, mutta muuten näyttää tosi hyvältä!
Tally-ho 10.1.2014 23:04 Vastaa lainauksella
Oikein komean Hunterin olet saanut aikaiseksi. Värikäs maalaus vielä lisää koneen näyttävyyttä. Olen aina pitänyt Hawker Hunterin sulavista linjoista. Nuo ohjaamon kuomun raamit voisivat tietysti olla siistimmät. Nyt niiden epätasaisuus vähän hyppää silmille lähikuvassa. En tiedä harittavatko omat silmäni, mutta onko tuo tähtäinlasi mennyt vahingossa ylösalaisin?

Joka tapauksessa olet tehnyt oikein mallikkaan Hunterin
Tosiiian erittäin kaunis hunter,pienet viat on mainittu edellä.
Isot mallit ovat tosiian kuin oikeita koneita,kun ne onnistuu kuten tässä
Vanhennus on onnistunut tosi hyvin, jotenkin koko kone tasapainossa näiden osalta. Samoin siirtokuvat hyvin laitettu, ei hopeoi ym. Rajauksisissa ihan pientä epätasaisuutta, mutta noista selviää kun liimaa teipin huolellisemmin!
Antti Lappalainen kirjoitti:
Kuvat lienee hivenen tummia, kun valkoinen näyttää harmaalta, mutta muuten näyttää tosi hyvältä!
Ai siis noidenko kaikkien harmaiden osien pitäisi olla valkoisia? Minä kun luulin, että koneessa on väriyhdistelmänä vaalean harmaa ja punainen? Noh, mallin valokuvaaminen on hankala operaatio - valoa/valon sävyä/valon määrää on hankalaa säädellä. Jos tämä todella on livenä punavalkoinen, niin onpahan mallihyllyssä pirteän värikäs väriläiskä! Ja ISO!
Kauhean määrän olet laittanut lyijyä nokkaan - kaipa tuo nokan laskuteline tulee rasituksen kestämään?

Hienoa työtä kaikkiaan.
Tällehän sopisi kaveriksi 1/32 Red Arrowsien punavalkoinen Hawk - tätä Revellin paketointia löytyy hyvin alan kaupoista.
Raimo Leino kirjoitti:
Antti Lappalainen kirjoitti:
Kuvat lienee hivenen tummia, kun valkoinen näyttää harmaalta, mutta muuten näyttää tosi hyvältä!
Ai siis noidenko kaikkien harmaiden osien pitäisi olla valkoisia? Tällehän sopisi kaveriksi 1/32 Red Arrowsien punavalkoinen Hawk - tätä Revellin paketointia löytyy hyvin alan kaupoista.
Hep! Kyllähän tuo kone ihan siivistään on harmaa(light aircraft grey bs627) ja punainen. Runko sitten punavalkoinen Kuvat harmaana sadepäivänä ulkona otettu niinn vähän harmautta kyllä liikaakin.(Olipas harmaita sanoja paljon)
Ja kyllähän alan mieheltä toki jo Hawk kotoakin löytyy ;)
Jotain punavalkoista ajtus siitäkin sitten joskus. Pari Hawkeria olisi viellä kesken.
Patler Brittoni kirjoitti:
Ja kyllähän alan mieheltä toki jo Hawk kotoakin löytyy ;)
Sama vika - enpä ole liiemmin suihkareiden malleja rakentanut, mutta kun tämä oli alessa, niin oli ihan pakkohankinta - www.pienoismallit.net/profiilit/141/kuvat/kuvapankki/kuva_108405/
Kaunislinjainen kone hienolla maalauksella! Onnistunut malli kertakaikkiaan! Hunterin muodot ovat todella sulavat ja kauniit! Komeasti toteutettu malli!

Olen istunut Hunterin ohjaamossa muistaakseni Belgiassa ilmailumuseossa, ja polvet olivat melkein leuassani kiinni…
Kyllä on hienot värit. Mainio malli, joka kestää kovaakin vertailua.
t. Kartsa