Pienoismallit.net

Ford Mutt

Malli sai alkunsa ryhmärakentelu III tuoksinnassa, valitettavasti muut kiireet k.o. viikonloppuna ajoivat edelle. Idea oli rakentaa malli nopeasti ja sitten harjoitella maalausta ja säistämistä.

Kommentit

Mika Jylhä 26.12.2013 16:22 Vastaa lainauksella
Huomasin juuri läppärillä sivuja selatessa, että kuvien valkotasapaino oli aivan pielessä… nyt lisätty uudet kuvat
Hyvin tehty ja peruspintakäsitelty moderni Jeep. Hieman käytönjälkiä kaipaisin.
Maalaus on onnistunut hyvin, mutta käytön jälkiä kaipaisin myös. Pölyä saisi olla ainakin renkaissa vähän. Etupuskurin siirtokuvat taitaa myös vähän hopeoida?
Mika Jylhä 27.12.2013 13:55 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista :)

Iseäkin harmitti, kun ehdin liimata renkaat kiinni ennen kuraamista… olisi voinut yrittää pyöränkoteloihin laittaa hieman ohennettua erikeepperiä johon pigmenteillä kuraa. Mutta nyt näin, voisihan tuohon vielä päälle hieman ruiskulla laittaa "pölyä" yms.

Maaleina Pohjalla Vallejo Polyurethane surface primer harmaa ja musta, päällä Tamiya akryylit. KK mattamusta ja pumpulipuikolla lyijykynästä viilattua "pölyä" päälle. Vallejo mattalakka päällä. Litkutettu mustalla ja ruskealla öljyvärillä ja ruosteet MIG:n putelista old rust ja standard rust.

Ja joo, siirtokuvat hopeoi, ne on lattiavahan päällä joka ei kyllä toiminut hyvin, seuraavaan tulee kyllä ihan ehta kirkaslakka alle…

Varsinainen terapiamalli kyllä kyseessä, koska osat sopivat niin hyvin paikoilleen ja detaalien määrä oli rajallinen.

Pyyhkijät olisin myös halunnut veistää pois ja jostain keksiä vaikka etsatut tilalle tai sitten styreeniä ja hermoja… mutta tästä on kiva jatkaa uuteen mallailuvuoteen!