Pienoismallit.net

Citroen 11CV

Vive `la France

Eläköön, sainpahan Citikan kasaan ja AK:n maalit niskaan kuutisen tuntia olis ollut armonaikaa. Malli on Tamiyan hyvää laatua mukava kasata, vaihdekepin tein ohuesta metallilangasta liimatippa vaihdenupiksi, eipä tuo näy mutta on kuitenkin, konepeltien avauskahvat myös metallilangasta. Lippu on paperinenäliinasta kostutin vesiliimaseoksella kun oli vielä märkä pikaliimalla kiinni tankoon ja Tamiyn maalit siveltimellä. Sen jälkeen oli helppo muotoilla kosteana. Malli kuvaa ransakalaisten voittoa tai jotain?

terveisin: Heikki

Kommentit

Viva la France!
Hienosti tehty gansteri sitikka, varsinkin maalaus on mainioin eloisa.
Jermakki 8.12.2013 19:28 Vastaa lainauksella
Siistiä työtä. Mallista erottuu mukavasti, että sitikka on kolmannella omistajallaan (miten lie huoltokirjan laita). Camo mielyttää silmää.
On se vaan HIENO!!!
C'est très sympa. Mainio maalaus ja sopiva sääistys.
Petri Lyy 9.12.2013 15:16 Vastaa lainauksella
Oh la la niin kuin ranskalainen sanoisi. Erinomainen viikonloppumalliksi ja muutenkin mainio malli. Sinänsä tarpeeton kommentti tämä, koska en keksi parannusehdotuksia enkä oikein mitään muutakaan. Etenkin sisustan tai mikä siitä nyt näkyy väritys ja kulahtaneisuus miellyttää. Vaaleansininen pilkotus hyvä yksityiskohta.
Heikki R 9.12.2013 17:02 Vastaa lainauksella
Merci messieurs valeur, juu eipä ole aikaisemmin näin nopeasti mallia rakennettu, yleensä menee useampi viikko. Joka tapauksessa kolmelle päivälle muine touhuineen sopi hyvin. Huoltokirjaa kysyttiin?.. sitä ei ole, mutta näissä oli vankka moottori ja pellit taisi olla vahvemmat kuin nykyään.

terveisin: Heikki