Pienoismallit.net

Chevy Camaro Yenko 1969

Joo elikkäs tämmösen sain juuri sopivasti FCMA Openiin valmiiksi jossa tarkkasilmänen sen saattoi Juniori pöydältä bongata. Eli lähtökohtana oli Revellin '69 Camaro Yenko johon lisäsin joitakin detaljeja kuten tulpan johdot, bensalinjan moottoriin, sisustan lattian flokkasin, tein turvavyöt ja niihin laitoin photo etsatut vyön soljet sekä mittaristoon lisäsin decalit omista varastoista. Vissiin jostain Shelbystä nekin kotoisin ,mutta huomattavasti parempi kuin ei mitään. Korin maalasin Mastonin spray maalilla (213140) ja lakkasin saman valmistajan lakalla. Korin kuivuttua kiillotin korin 12000 lapulla ja sen jälkeen vahasin Tamiyan vahoilla. Vanteetkin vaihdoin slotteihin joihin nostalgia hengessä maalasin punaiset reijät. Muuta tärkeetä kerrottavaa joten kommentteja saa laittaa ja tottakai kysymyksiä myös jos semmosia mieleen tulee.

Kommentit

Näin tämän Fcma Openissa. Hienolta näytti! Ja myös näyttää tässäkin. :)
Hienoa, että olet laittanut tommoset vanteet ja vielä maalannut reiät punaiseksi!
Tuo semmosta nostalgiameininkiä niikun kuuluukin. Itelläkin samanlainen malli odottamassa kasausta hyllyssä.
Tällä hetkellä kuitenkin väsään 1979 Camaroa. :)
Kiitokset! Joo piti vanteilla vähän kikkailla kun en viittiny noita sarjan omia epätoivosesti American Racingin vanteita esittäviä laittaa. Reijät maalasin juuri tuon Nostalgia hengen ja sen takia ettei olisi niin yks toikkosen näköset. Itellä taas on hyllyssä odottamassa '79 Camaro työn alle pääsyä ,mutta nyt on väliin koitettava loihtia joku Mopari valmiiksi ettei olisi pelkkiä Letukoita hyllyssä. :D
Hehe! :)
Tuli äsken maalattua konehuone mustalla Camarosta. Tänään tullut sisustaa myös vähän maalailtua ja laitettua renkaat kuntoon.
Hyvältä kuulostaa. :) Mulla löytyy hyllystä jo yks tommonen '79 Camaro kasattuna kanssa ja muistaakseni ei mitään isoja ongelmia osien sopivuuksien kannalta ollu. Ton omankin alottamattoman voisi tehä jossain kohtaan välipala mallina kun se ei oo noin detaljeiltaan mikään paras mahdollinen rakennusarja.
Toni L 11.11.2013 17:58 Vastaa lainauksella
Komia on Camaro, ja varsinkin tuo väri on loistava. Sininen väri istuu hyvin tuohon korilinjaan ja hyvä idean poikanen nuo vanteet, hieman kasarihenkeä. Mutta takavaloista näyttäisi puuttuvan pari kromista pystyripaa. Sekä mietin tässä notta, olisko sittenkin astetta paremman näköinen noilla vanteilla, jos olisi jättänyt tuon konepellin decalin pois ? No mutta hieno malli taas Matin pajalta. Taidan itsekkin rakennella taas moisen Camaron, sen verran nätti korimalli.
Kiitokset Toni! Joo noi vanteet vielä aluksi epäilytti että sopiiko mutta kyllähän ne istuu aika kivasti tyyliin. Toi konepellin decali antaa pikkusen väriä tälle mallille kun on kaikinpuolin hyvin tumman puhuva. Sovittelin useemman kerran ilman decalia ,mutta ainakin omasta mielestä parempi näin. Jotenki oli vaan yks tumma möykky koko malli ilman tota decalia. :D Ai niin ne takavalijen ripat jäi vieläkin maalaamatta. No pitääkin heti korjata tilanne.
Matti Tirronen kirjoitti:
kun se ei oo noin detaljeiltaan mikään paras mahdollinen rakennusarja.
Oot ihan oikeessa! Itellä toi malli on semmone ns. harjottelumalli.
Pistän tosta sitten kuvia tänne. :)
Hieno Camaro loistavalla maalipinnalla. Se kiillotus tosiaan kannatti ja värisävykin on juuri sopiva tähän koppaan. Slotit sopii hyvin Camaroon ja punaiset reijät tuo juurikin sitä kasarifiilistä. Hyvin detaljoitu konehuone kruunaa koko mallin.
Kiitokset Niko! No konehuoneen detailjointi rajoittuu just tohon bensalinjaan ja tulpanjohtoihin mitkä yleensäkkin koitan näihin laitella. Mutta maalailemalla pystyy aika kivasti elävöittämään konehuonetta niin kuin Camarossa olen tehny. :)