Pienoismallit.net

Toyota Harrier

Tälläinen kustomi maasturi tuli ostettu FCMA openista. Oli muuten ensimmäinen rakentamani Aoshiman malli ja ihan veti tämä vertoja Tamiyan malleille. Malli on maalattu Tamiyan Pearl Whitella, alusta ja sisustus mattamustalla. Sisätilaan laitettiin etsit, karvanopat, maalattiin puuviilut ja lisättiin muuta rompetta Fujimin Accessory setistä. Vanteet ovat aivan karseat joten vaihdan ne heti, kun saan jotkut uudet. Takaa puuttuu nuo pienet valot vielä. Kommentteja saapi esitellä;)

Kommentit

Aika nopeasti olet saanut Harrierin rakenneltua, FCMA Open oli viime lauantaina ja nyt on torstai..:)
Vaan siistin mallin olet saanut aikaiseksi. Luukkujen rajaukset ovat tosin mielestäni melko tummat näin vaaleassa autossa, mutta se nyt on vaan minun mielipiteeni.
Mukava kokonaisuuus!
Niko J 7.11.2013 15:55 Vastaa lainauksella
Kiitos!
KimmoR 7.11.2013 16:04 Vastaa lainauksella
Luukkujen rajoista minäkin huomautan, näyttävät liian leveiltä? Myös oikeanpuoleinen ajovaloumpio istuu jotenkin huonosti paikallaan, ainakin kuvan perusteella. Hyvä maalipinta kuitenkin.
Niko J 7.11.2013 16:31 Vastaa lainauksella
Luukkujen rajat ovat leveitä, koska niihin on käytetty tussia, olisin voinut ne litkuttaakin mutta väri on aika arka joten tuo oli paras tapa.
paavo p. 7.11.2013 19:26 Vastaa lainauksella
Hienohan tuo. Oisit vielä voinut lisätä ne pienet valot ennen kuin panet kuvat tänne. Sitten vasta tähtiä.
hynkkeli 18.11.2013 18:41 Vastaa lainauksella
Jotenkin näyttää siltä ettei tainnut olla se tussi paras tapa, ja mieluusti jos vain niitä valmiita malleja arvosteltavaksi…
Mutta asiaan! Auto on hyvin onnistunut, maalaus sekä kasaus on tehty hyvin. Aurinkolasit on kiva yksityiskohta.
Niko J 19.11.2013 08:11 Vastaa lainauksella
Juu ei varmaan ollut paras, mutta kun valkoinen on niin arka väri, ja jos siihen jotain sotkua menee niin se näkyy heti. Ja mun litkutus taidoilla se olisi mennyt kyllä metsään…