Pienoismallit.net

t-34/85

Illat pimenee ja mallailu saa uutta puhtia. Tälläkertaa työpöydälle päätyi jo pitemmän aikaa sitten aloitettu ja sittemmin takaisin kaappiin päätynyt pikkuskaalan malli. Vaunu tarjosi otollisen lähtökohdan eri tekniikoiden harjoitteluun ja niiden suhteen mielestäni onnistuinkin kohtuullisen hyvin. Rakentamisessa oli jonkin verran ongelmia yhteensopivuuksien kanssa ja ds telat tuottivat jonkin verran tuskaa. Porasin myös telapyörien reijät auki. Katsoin myös parhaaksi taivutella uudet kahvat metallilangasta.

Maalattu ak:n modusetillä ja sotkettu pääasiassa ak:n tuotteiden avulla, jotka mielestäni toimivat varsin hyvin näinkin pienessä kohteessa.

Kommentit

No nyt on komia pikkuskaalan sotka. Maalaus kulumat ja kuraus hienoa katseltavaa ja mukavasti tasapainossa. Telat näyttää hyvältä ja istuvat hyvin.
Suorastaan kaunis.
Loistavaa työtä pieneen skaalaan, pistit rimaa taas ylemmäksi kun miettii omien tekeleidensä esille tuontia :)
Aivan mieletön työ tuohon skaalaan. Ei kyllä häpeä yhtään 35:sille. Ei voi kun ihmetellä skilliä!
Tosiian luulisi minimisti 1:48 tai parhaimmin 1/35 scalaan.
Maalaus,vanhennus ja säistys onnistunut erittäin hyvin.
Ainoa joka on hieman ylikokoinen on tuo pk-n piippu, kun katsoo tykin putkea olisi kuin minimisti 12,7mm kk
joka ei ole mallari vika,vaan dragonin.
Tosiiian aivan huippuluokkan työ.
On kyllä todella hyvin maalattu pikkutankki! Oikein silmä lepää tuota katsellessa. Kaikki on hienosti tasapainossa, kuraus vanhennus yms. Viimeisessä kuvassa tela ehkä vähän oudosti mutkalla, mutta hankalaa nuota letkuja on täydellisesti saadakkaan. Todella komea malli muuten!
Liipaisin Jukka tabletilla 5 pojoa, oli hiukan alhaisempi mielessä mutta näkee tästä nyt ainakin mihin sektoriin sormi oli hakeutumassa. Vaikka hieno mallihan tässä joka tapauksessa on kyseessä, olen noita ihan huippuja tarjoillut yleensä vähän kitsaammin (silloin kun nyt ylipäätään tulee edes pisteitä annettua)… Tuo arvostelu muulla kuin pcllä on kyllä riskaabelia puuhaa, joku valinnainen hyväksy-nappi olisi kyllä kiva.

Jos jotain itse mallista, niin tyylikkäästi on kyllä maalaukset onnistuneet, eikä mittakaava huomioiden pienet ylisuuret osat luonnossa todennäköisesti näy mihinkään häiritsevästi. Jotain pientä oheisrompetta kyytiin katseenvangitsijaksi olisi ehkä vielä antanut sen viimeisen silauksen.
Kiitoksia kommenteista! :) Telojen kanssa tosiaan tuskailin useamman tovin, ei ollut helppoa viritellä jo valmiiksi hieman mutkalla olevia teloja muotoonsa ja samalla koettaa piilottaa telojen liitoskohta mahdollisimman hyvin.