Pienoismallit.net

Porsche 959

Legendaarinen B-ryhmän luokitteluauto pääsi tällä kertaa työpöydälle. Sarjasta ei ole pahaa sanottavaa, voin suositella kaikille autoista kiinnostuneille, hintakaan ei ollut paha, 19€. Malli on lähes laatikosta rakennettu, tulpanjohdot lisätty, sekä muutama folionpala, joista ainoastaan peili näkyy ulospäin. Täällä muutama lisäkuva sekä hiukan rakentelusta juttua kiinnostuneille.

Kommentit

paavo p. 1.11.2013 18:45 Vastaa lainauksella
Hieno on :-) . Mainitsit tuolla toisella mallisaitilla korin kieroudesta vaan enpä tuota huomaa.
Upea ja hyvin tehty. Tyypilliseen kilpa-auton pohjaan olisi pieni vauste ollut säistää hiukan. Kuin myös konellin alla olevia osia ja himpun moottoriakin.
HYvä näinkin.
Hieno on. Kuvistasi saakin apua kun omaa alkaa joskus tekemään. Olen säistämisessä samoilla linjoilla Timon kanssa. Kauanko tuossa meni?
Tykkään itse enempi museokuntoisista kuin yhtään säistetyistä autoista, siksei siinä juuri säistystä olekaan, mutta makunsa kullakin.

25…30 tuntia voisi olla melko realistinen arvio.
Tästä tuli hieno malli. Minäkin tykkään enemmän säistämättömistä autoista, joten mallin puhtaudesta pisteet sinne! Muutenkin todella asiallisesti tehty Porsche, maalaus ja kasaus näyttää onnistuneen todella hyvin. Eikä ne toisen puolen pyörien paikatkaan nyt niin pahasti häirinneet.
Jos tavoitteena on museokunto, eikö silti valoja ja varjoja voisi tehdä malliin? Miten modulaatio ja automallit sopii yhteen? Lähinnä moottoritilaa ajatellen?
Toki valoja ja varjoja voi(si) olla, mutta museokuntoisuudella hain sitä ettei autossa ole sitä mistä Timo mainitsi, kuten naarmuinen/kulutettu pohjalevy tai öljyjäämät yms. pannuhuoneen puolella