Pienoismallit.net

Polikarpov I-16 type 10

Ensimmäinen Neuvostolekoni osoittautui haasteelliseksi projektiksi. Academyn malli jätti paljon toivomisen varaa. Ohjeet olivat melko huonot, osat eivät oikein meinanneet sopia yhteen ja yksityiskohdissa jäi paljon toivomisen varaa. Toisaalta malli on ehkä halvin koskaan rakentamani ja siinä mielessä lopputulos on kuitenkin ihan ok.

Malli on maalattu, kurattu jne… etupäässä Vallejon, Tamiyan ja Easymudin tuotteilla.

Kommentit

AJ 29.10.2013 10:31 Vastaa lainauksella
Moi Esko,

I-16 lekomallisi esikuvanmukaisuudesta ja Academyn rakennussarjan laadusta en osaa sanoa mitään, jätän ne suosiolla I-16 lekon paremmin tunteville, mutta työn jälki maalauksineen, viimeistelyineen ja säistämisineen näyttää hyvältä. Parhain terveisin, AJ
Terve Esko,
kauniit värit ja sävyt pikku herhiläisessä!
Olet myös tehnyt onnistuneen säistyksen lisäksi kurauksia,joita harvoin lekomalleissa näkee ja joita itsekin olen joskus harkinnut.Kuraukset vaan mielestäni vaatisivat sitten alustan mallille,että kokonaisuus täydentyisi..
Mikko
Katsoin nopeasti vilkaistessa pikkukuvasta, että kyljessä olisi ollut Red Bullin logo. No ei ihan! Hieno malli joka tapauksessa!
Ilkka K. 30.10.2013 11:54 Vastaa lainauksella
Komeaa on pintakäsittely ei voi muuta sanoa! Alapuolella taitaa parista kohtaa kylläkin saumat paistaa? Tai sitten mun silmät valehtelee pahemman kerran:)
Hieno Rata! Värit ovat kyllä tosi hienot mallissa ja pienet kulumat siellä täällä näyttävät hyviltä. Sarjan heikko taso ei todellakaan näy valmiissa mallissa.
Nätti kone, ja hyvinhän tämä on rakentunut vaikeuksista huolimatta. Maalaus ja sävyt ovat hyvät ja sopivasti kulumaa, ainoastaan alapuolella yksi sauma pikkusen irvistää. Kattelin tubesta näitä lekoja ja melkoinen herhiläinen tämä on kun lensivät, suorastaan räyhäkkäät sävelet lähti koneesta:)