Pienoismallit.net

'68 Pontiac Firebird

400 Pro Touring

Pitkän tauon jälkeen sain jotain valmiiksi. Sarja on Revellin Foose Firebird, kokolailla boksista suoraan rakennettu. Muutamia Parts Boxin osia lisäilin mitä nyt sattui kaapista löytymään kuten etujakkarat. Väri on Tamiyan spray metallinhohto sininen jonka päälle maalasin Tamiyan Pearl lakkaa. Vanteissa on samat värit. Sitten laputusta ja kiillotustahnoja loppuviimeistelyyn.
Tämä väriyhdistelmä on aika hankala kuvata siten että sävy olisi kuvissa oikea. Lähimmäksi sitä nyt näillä kuvilla pääsin. Raidat laitoin sarjan omista siirtokuvista.

Kommentit

KimmoR 14.10.2013 18:22 Vastaa lainauksella
Todella hieno väri, itse luulin mustaksi, ennenkuin luin tekstin. Osoittaa hyvin, kuinka haastava väri se on kuvattavaksi. Asiallinen street racer yhdestä suosikkiautoistani.
Onhan tuo nyt viimeisen päälle rakennettu. Tyylikäs sporttivanhus! Etumaski lamppuineen erittäin huolellisesti tehty. Sisätiloistakin olisi kiva jonkunlainen lähempi kuva saada, mutta näyttää sekin puoli hyvältä ja korin väritykseen yhteensopivalta. Mäkin olin näkevinäni maalipinnan mustana. Kiva ajatus muuten käyttää kuvauksessa sinertävää taustavaloa.

Saako kysyä, millä "tahnoilla" viimeistelit korin?
Perus siistiä rakentelujälkeä, hyvä idea ja värivalinnat onnistuneita. Maalipinta on oikeinkiin kelvollinen esitys.
Kaiken kaikkiaan hienosti ja huolellisesti rakennettu malli!
Hieno Firebird komealla maalipinnalla varustettuna! Väri tosiaan sopii hyvin tähän koppaan, ja raidat myös. Makusasiana vanteet saisivat olla muutamaa tuumaa pienemmät ja kumeissa enemmän profiilia, mutta hienosti tehty Pontiac joka tapauksessa.

Nämä Foose-sarjat vaatisivat minun mielestä lisää Optio-osia, esimerkiksi moottoriin. Vanteita tarvisi olla myös lisää, esimerkiksi mä en noista isoista tykkää joten pitäisi tonkia jotain miljoonaboxista tällaisen sarjan kohdalla… Revellilläkin kumminkin monissa sarjoissa on useampia eri vanteita…
Kiitoksia kommenteista, kiillotuksessa käytin Tamiyan tahnoja aloittaen karkeammasta ja lopuksi hienoimmalla. Eipä tuossa tosiaan mitään muuta "extraa" ole kuin nuo vanteet renkaineen. Muita ei sitten olekaan mistä valita. Ja ne kamalat taustat siirtokuva jarrulevyineen. Muilla mukanaolevilla moottorin "viritys" osilla ei kyllä tee yhtään mitään. Sen verran karun näköisiä kun ovat.