Pienoismallit.net

Stug 4

Academyn edullisesta sarjasta rakennettu sturmi. Ihan mukava oli rakennella tuota aparaattia. Osat sattui hyvin kohdilleen eikä ollut juuri valupurseitakaan. Mittatarkkuudesta en osaa sanoa. Ei tietty Tamiyan tasoa senhän kertoo jo puolet halvempi hintakin. Esikuvastakaan en osaa sanoa mitään. Maalailtu Tamiyan maaleilla. Figuurikin sarjaan kuului mutta kun en niitä osaa maalata jätin sen suosiolla pois. Valaistus tekee paikoin mallista kiiltävän mitä se todellisuudessa ei ole vaan mattalakattu.

Kommentit

Maalauskaavio näyttää kyllä hyvältä ja se onkin mielestäni tämän mallin suola. Varsinkin oletuskuvasta saa jyhkeän vaikutelman. Takaa otetussa kuvassa valitettavasti siirtokuva kiiltelee ja taitaa olla jäänyt yksi ejektorin jälki tohon kk:n suojalevyyn.
Noh kaunis se tuo academykin on ja nuo mitta suhteet on joskus ihan pilkun viilausta.
Tuosta sanoisin,ylä telapyöriin metalia jossa telat koskettavat noita?
Sivu suojalevyjen kannatin kolmioihin myös,nuo sivusuoja levyt ovat hieman liian paksut joka on sarjan vika?
Kuten tuo kk-kilpikin?
Tuo tykin tähtäin periskoopi on aika surkea?
Nuo ovat sarja vikoja.
Takavalo maalattu umpeen vasemmalla puolella?
Taitaa olla PSD 116 vaunu vintikoirasta päätellen ja länsirintama .
Italierillakin oli tai on sama vaunu,mutta ei ole tietoa onko parempi vai ei.
Tuo embuscade naamiointi maalaus on varmasti joku varianti maalaus.
Jämäkkä sturmi, camo on kyllä hieno eikä vaunukaan jää pekkaa pahemmaksi:) Pikkusen metallin kiiltoa ylätelapyöriin ja teloihin kaipaisi, samoin hitsisaumat oisi voinu käsitellä tummalla litkulla. Säistys sopivab hillitty ja käytönjälkiä sopivasti. Itellä odottaa sama vaunu kaapissa rakentamista, tosin dragonin mallina.
Paavolta pukkaa vaikka minkälaista mallia. Ja kaiken kruunaa upeat kuvat.
Näistä yllä olevista tankkimallarien viesteistä en ole ihan täysin perillä, koska en tiedä joka tankista tunnuksia ja maalauksia.
Visuuaalisena "tuomarina" tämä miellyttää minua kyllä aivan satasta. Kivasti maalattu ja säistetty. Ihan näyttää oikealta.
Nelosta pukkaa.
T.T.
Ps. Näitä sinun mallejasi olisi kyllä kivä nähdä täällä:
www.pienoismallit.net/keskustelut/9971_maalla-merella-ja-ilmassa-iv/
Valitettavasti tuona ajankohtana on tärkeämpää menoa.
Terve Paavo,
erittäin kauniit värit ja ehkäpä sen vuoksi en juuri jää vanhennuksia kaipaamaan.Hieno tehdasuusi Sturmi,ilo silmälle!
Mikko
Mukavan näköinen pohjatyö vaunussa. Litkutuksella saisi pinnan vielä elävämmän näköiseksi. Periskoopit saisi laittaa myös mustalla tmv. tummalla sävyllä. Nyt näkyvyys vaunusta ulos on hieman huono:-)
Hieman häiritsee kun vaunussa on kuraa mutta esim. vetopyörien hampaista ei maali ole kulunut pois. Ambush-kuvion pilkkujen väri on myös mielenkiintoinen poiketen muusta tummankeltaisesta…
Ja lopuksi - lisää vaan malleja tulemaan. Näitä ei koskaan ole liikaa katseltavaksi.
SS 20.10.2013 00:07 Vastaa lainauksella
Vaikka itse tykkään normaalisti enemmän noista "kurakasoista", eli vahvasti sääistetyistä malleista, niin tämä mielyttää silmää todella paljon.
Telat menevät eri suuntaan eli toinen ylös toinen alas ja olen huomaavinani maalaamatonta muovia lisä suojien pidikkeissä ja hieman edessä. Todella hieno tankki kumminkin.