Pienoismallit.net

Taking A Chance On Love

Tämän tekeminen oli vaaralista, kun joutu syömään suolaa niin paljon että suonet meenasi mennä tukkoon. En tiedä mistä alun perin keväällä lähti idea moisen tekemiseen, mutta tulipihan tehtyä tämäkin imelys nyt valmiiksi. Tosin kyltti vielä tulossa ja sitten jalustan lakkaus vielä sen jälkeen. Katsellessa voit kuunella mallin nimikko kappalletta

ukkelia on sen verran muokattu että taskut on lisätty.. jotenkin alkuperäisessa oli orvon näköinen kun käden asento mallasi taskussa oloa, mutte ei ollut.

Puu on itse tehty luonnosta löydetystä kasvista jonka päälle on massasta tehty runko ja sitten maalattu. Hedelmät on maalitippoja jotka on pikku hiljaa kasvatettu isommiksi.

Malli kuvaa sotien jälkeen tilannetta kun oli "love is air"

Kommentit

Virkistävän erilainen malli! Nimikyltti tuohon jalustaan tekisi terää…
Kiitos Jari… jalustaan on tulossa kyltti kunhan saapuu ja lakkaus vielä kiiiltäväksi.
Tosian erilainen rauhan omainen dio,vaihtelu virkistää.
Mutta tuon hunaja-Romeon tasku ja etumus on oudon karhea pinnaltaan?
Viimeistely olisi ollut poikaa?
Kuten sanottu kasvot on tosi vaikeat tehdä aidoksi,nyt nuo on lievän zombimaiset.
Hunaja-Julian valkoinen vyö on hieman punaista,rajaus lipenyt tuossa.
Mutta dion pohja ja tausta tosi makean hunajainen,varsinkin toteutus noista luutavasti omenoista,on tosi huippu hunajainen tuosta plussaa.
Kuten tuo pieni rauta- aita,maalattu ja säistetty tyylillä ja taidollaplussaa myös.
Mistä tuon aidan olet tempaissut?
Olisiko yllätävä löytö vai ostettu?
On se kyllä mukavaa että välillä vähän hempeetäkin mallia tulee näytille vaikka se sijoituu aikakauteen joka ei ollut sitä.
Kiitoksia kommenteista Eerik ja Mikko
eerik oksanen kirjoitti:
Mistä tuon aidan olet tempaissut?
Aita taisi olla muistaakseni miniartisn jostain paketista.
AJ 28.9.2013 17:25 Vastaa lainauksella
Moi Marko,

Komppaan kehuja yllä ja ehdottomasti plussaa piristävästä vaihtoehtoisesta figudiosta.

Tämä figudiosi/vinjettisi toi ensimmäisenä assosiaationa mieleeni mielestäni parhaan valokuvan sotaiselta aikakaudelta; Paikka & päiväys: Times Square, New York, USA, 14.8.1945. Life Magazinen valokuvaajan Alfred Eisenstaedtin ottama aivan mielettömän loistava valokuva: The Kiss, V-J Day in Times Square life.time.com…/history/v-j-day-kiss-in-times-square-and-other-celebrations-august-14-1945/

Hyvin nuo figusi kuvaavat sotien jälkeen tilannetta "love is air"…

Parhain terveisin, AJ
Kiitos AJ. Aina jotain uutta pitää kokeilla mallailussa… tässä eka kertaa kokeilin naisfigua ja aihepiiriksi vähän yltiöimelä,mutta sentään sotilas piti saada mukaan ympättyä.
Markolta tulee malleja kuin liukuhihnalata. Tämä on kerrankin taas niitä malleja, jossa se militaarisuus on poissa, ja hyvä niin.
Mallista kuvastu kivasti figuurien katseissa tuo "on Love". Rauta-aita ja tausta on aika kiva oivallisuus myös sodan jälkeisiin asioihin.
Hieno kokonaisuus. Kadehdin taas työtäsi, mutta siitä viis.
Timo Rissanen kirjoitti:
Tämä on kerrankin taas niitä malleja, jossa se militaarisuus on poissa, ja hyvä niin.
Kiitoksia Timo kommeentista. Tälle olisi ollut myös pistoolikotelee ja mutakin…mutta ajattelin kerrankin tehdä ihan puhtaasti ilman niitä. Oispahan näyttelyn naiskävijöille vähän edes katseltavaa .. ei niin sotaisaa.