Pienoismallit.net

KTM 250MX '84

Tulipa tehtyä tälläinen vanha Tamiyan 2-tahtinen crossipyörä. Inspiraationa tämän tekemiseen oli oma joka päiväisessä käytössä oleva uudemman mallinen KTM. Rakennettu suoraan laatikosta.

Kommentit

Joulupukki tuoma ihka uusi crossipyörä,ei edes sisään ajetuu.
Ehkä tuo kettinki olisi voinut olla hieman sinertävän tumma,antaisi kontrastaia hiukan.
Satulaan ehkä myös hieman sävyytystä nämä ovat vain oma makuu asia.
Tosiian erittäin kauniisti rakennettu ja maalattu,luulisi oikeaksi pyöräksi.
Mallari hallitsee nuo kaksi pyöräiset menopelit.
M.S 24.9.2013 20:20 Vastaa lainauksella
Oikein hyvän näköinen kotka, mutta onko värisävy oikea? Tiedä sitten väärentääkö kuva vaan, mutta näyttää aikalailla liian punaiselta tuo väri. Ei muuten mitään moitittavaa, siisti!
Hyvän näköinen kottarainen. Pinnoja ehkä olis voinut ohentaa ja vähän säistellä muuten, mutta oikein hyvännäköinen :)
Hienon rossi pyörän oot saanu aikaiseks, noinkin vanhaksi Tamiyalaiseksi näyttää todella laadukkaalta mallilta.
Kiitos paljon kaikille :) Väri on vähän tummempi kuin KTM:n oma oranssi jonka värikoodi on RAL 2008, tämä on maalattu jollain Mastonin oranssilla joka oli sopivasti hyllyssä.

Pinnoihin en viitsinyt koskea koska ne olisi hyvin suurella todennäkösyydellä menny ihan pilalle :D
Hieno Crossipyörä siitä tuli. Piristävää vaihteeksi nähdä tällainen säistämättömänä! Siitä mallarille isot pisteet. Hyvin maalailtu ja kasattu, eipä tuosta oikein virheitä löydä.
ON kyllä todella siisti. Melkein voisi 1:1:ksi luulla. Kiva nimenomaan nähdä tämä pyörä 'pestynä ja vahattuna'. Livenähän näitä sitten näkee yltäpäältä ravassa. Jos nyt jotain ehdotuksia, niin ehkä vähän kontrastia olisi voinnut tehdä sävyttämällä tuohon maalipintaan, mutta tämä nyt on vaan yksi näkökanta. Malli on kyllä erinomainen!
väri on päivitetty…=)
Hieno kotari. Vanhasta sarjasta ei varmaan olisikaan helppoa noita liian paksuja pinnoja alkaa hiomaan. Myös tuo etujarrun letku/vaijeri on aika paksua tavaraa. Sen olisi voinut helposti kyllä muuttaa.

Niko L tuossa sanoi, että säistämättömänä isot pisteet. Olen oikeastaan samaa mieltä, mutta jos tämä olisi tehty ihan ajon jäljiltä, niin tykästäisin vielä enempi. Säistys kuuluu mielestäni juuri tällaiseen rähjäpyörään edes jollain lailla. Ei siis välttämättä kuraa, mutta muuten käytetyn näköinen. Satula, tankin kyljet, kahvat…
Mutta kokonaisuus on kyllä mainio, josta nelonen.
T.T
Tässä on sitä rähjäpyörän mallia, josta pidän. www.pienoismallit.net/galleria/malli_8504/ Olen ollut koukussa näihin kakpyöräisiin jo 40-vuotta ja muutamia kisojakin on takana. Jäärataa, crossia ja trialia.
Kiitos Timo :) Voi olla että joskus vielä teenkin jonkun säistetyn vehkeen, who knows.