Pienoismallit.net

Hudson Hornet

eli tälläinen Sämpylä! Rakennettu 1950luvun tyyliin oleva Mild custom, Hudsonia piristetty Caddyn V8:silla
ja jotain pieniä kori muutoksia tehty! Choppaamaan en ruvennut koska olisi ollut niin paljon töitä ja minun mielestä hyvä noin. Väri Motipin tumman Ruskea, Jotain osia on otettu Revellin 49 Mercurystä!
Projecti kuvia ei ole mutta jos joku oli Huolin Näyttelyssä siellä tämä oli Projecti pöydällä.

Kommentit

Siisti malli tyylikkäästä autosta. Väriyhdistelmä toimii loistavasti.
Kuten sanottu perussiisti ja erittäin tyylikäs malli,autosta joka on aidon auton näköinen, eikä nykymuovi autot.
Plussaa rekisteri kilvistä,värit ovat aina makuasia.
Hieno Mild Kustom! Värivalitan on hyvä tässä mallissa, hieno ruskea! Plussaa pienestä pinstraipista, karvanopista ja rekisterikilvestä! :)
Vain kolme tähteä!? Nyt en ymmärrä, voiko tämän parempaa jälkeä kukaan tehdä? Todella huolellista työtä. Hieno maalipinta ja erityisesti katon pinta ja kiilto miellyttää silmää. Onnistunut lasien tummennus ja suomimuseokilpi.

Olenko niin noob etten löydä tästä mitään vikaa?
Kromia on, mutta se ei näytä hyvältä… Olisiko vaatinut litkutuksen? Vai kenties jotain muuta, mutta nyt nuo isot kromiset pinnat "pilaa" mallin. En tarkoita että ne tekisi tästä huonon, mutta ne on vain jotenkin elottoman ja malliin kuulumattoman oloiset, eivät siis ole muun mallin tasolla… Hyvähän tämä on, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta loistava tästä tulisi kun kromi pintoihin saisi jotain eloa.
Onpas hieno Mild Custom Hudson. Väriyhdistelmä on tosi hyvä ja muutenkin siistiä jälkeä - kuten aina. Chromipinnat viimeistelee tämän, kyllähän näissä Customeissa niiden pitää olla täysin virheettömät ja kiiltävät. Jos jostain pitäisi narista, niin ehkä noi sarjan akunkengät olisi voinut vaihtaa?

Mutta tosi hieno malli ja kyseisen sarjan rakentaneena voin sanoa että osien sopivuus ja sarja muutenkin on huippuluokkaa.
Aika laadukas maali, ei häiritsevän isoja metallihiutaleita. Tuosta vois joskus itsekin yrittää, kilpaversiota…
Siistiä jälkeä mukavin pikkumuutoksin, kuorrutettuna maukkailla värisävyillä. Nyt menee makuasioiden ja tyylinmukaisuus seikkojen piiriin mutta jos nyt jostakin pitää narista niin caddyn luotitakavalojen sojottaminen yläviistoon ottaa silmiini.
Jarkko Antikainen kirjoitti:
mutta jos nyt jostakin pitää narista niin caddyn luotitakavalojen sojottaminen yläviistoon ottaa silmiini.
Olen samaa mieltä.
kiitos! juu varmaan noi Takavalot menee vaihtoon!
Eihän niitä vaihtaa tarvitse, otat ne vaan irti ja leikkaat niiden kiinnityspinnat viistoksi siten että valot voi asentaa vaakasuoraan asentoon.