Pienoismallit.net

Toyota Celica 1600GT

TA22 '70

Lähes laatikosta kasattu täälläkin vähän harvinaisempi Celica. Kiinnostuneille lisää tarinaa löytyy FCMAn puolelta.

Kommentit

Onkos nuo ikkunoiden listat foilattu vai maalattu, nyt on kuvissa jotenkin sen näköinen.
Tuosta auton metalli sinisestä väristä pidän erityisesti.
Olisko rekkarit paikkallaan vai ei, makuu asia soppassa.
Porno!-)

Ja että tämäkin klassikko on saatavissa mallattavaksi. Siistiä työtä. Vanteet sopii kuin nenä päähän ja lamput on hienosti laitettu. En tiedä onko sattumaa vai tarkoituksella säistetty toista sivuvilkkua, joka ainakin näyttää ihankuin oranssi olisi vähän haalistunut, kuten vanhoissa autoissa tuuppaa käymäänkin. Mä olisin kans laittanu ihan rekkarit tähän. Väri on jees, mutta olisin innostunut vielä enemmän jos olisit ruiskinut oranssiksi, kirkkaan keltaiseksi tai kirkkaan vihreäksi tms. 70-luvun hittivärillä.
Ajaton klassikko, A-mallin Mantan kanssa ehdotonta autojen eliittiä muotoilun puolesta. Ja hieno malli aiheesta.
Listat foilasin ensimmäisen kerran, tosin ihan alumiinifoliolla ja erikeeperillä, hieman on tosin vielä opeteltavaa…

Kilpiin olen yleensä tykännyt laittaa mallimerkinnän sisältävät siirtokuvat, paitsi tietenkin jos kyseessä on ollut oikea esikuva tietyllä rekisterinumerolla. Noitakin korinvärejä ajattelin, kun nimenomaan sopisivat aikakauteen kuin nenä päähän, mutta jotenkin tuo sininen sopi mielstäni kuin nenä päähän ko. autoon.

B Manta olisikin kiva saada tähän rinnalle…
Jesse k 22.8.2013 17:35 Vastaa lainauksella
siisti maalipinta, joku minua häiritsee tässä kuvassa kun katson tätä… mut en tiiä mikä häiritsee. mut ihan sama, hieno malli! :)
Hienoa nähdä toinenkin yksilö tätä mallia rakennettuna, vieläpä vähän eri tyyliin kuin omani. Itse otin joitakin pieniä vapauksia, mutta eipä kauhean kaukana ole tästä. Hyvältä näyttää tuo foilaus, ei varmaan ole helppoa hommaa.
Tämä on itseasiassa tuotantoa sieltä harrastuksen uudelleen aloittamisen ajoilta. Varsinaista BMF:ää kun en tuolloin raaskinut ostaa, käytin normaalia keittiöfoliota, joka on todella karkeaa tähän tarkoitettuun foiliin nähden. Tuollapa se silti hyllyssä on muiden joukossa ja näyttää ihan hyvältä… metrin päästä.