Pienoismallit.net

"Man Bait"

Tämä dio valmistuikin sitten "Keskuskadun" jälkeen, eli ikäänkuin tällainen sisarteos. Muutenkin tykkään tehdä kaikkia juttuja pareittain. Ekassa työssä esiintyneitä mokia voi korjata toiseen projektiin.
"Man Bait" on skenaario, jossa sinkkumies joutuu kuuntelemaan seuralaisensa kertomuksia entisistä miehistään. Ja ravintolan seinillä on film noir-leffojen julisteita, joissa on kohtalokkaita naisia.
Figut on taas super sculpeyta, maali ohennettua taideakryyliä. Leffajulisteet on tulostettu netista mustavalkoisina, ja väritetty haaleasti puuväreillä, jotta eivät veisi liikaa huomiota itse figuilta. (se, että oliko tämä onnistunut ratkaisu; no, en tiedä).
Puupanelointi on on ihan mukailumaalattu akryyleillä. Tuolit on paksua rautalankaa ja milliputtia.

Kommentit

Hieno kuin mikä, varsinkin pidän alter egosi ilmeestä. :oD
Tuo julistehomma toimii ainakin minun silmiini aika hyvin. Puupanelointi on suorastaan erinomaista. Annoin toteutuksesta tietyn arvosanan, ja lisäsin siihen puolikkaan tähden ihan loistavasta ideasta.
Hieno on tämäkin. Pelkoa silmissä ja tunnelma vähän kuin kauhuleffasta.
Kyllâ on maino ilme kasvoilla, kun nainen sanoo kulta ei syytä huoleen.
Olen vain raskaana. olet tuleva isä.
On tainut hieman valua sinistä väriä tuoliin ,Onko nuo tehty suoraan tuoliin? vai figut erikseen ?
AJ 4.8.2013 13:41 Vastaa lainauksella
Moi Tapio,

Wau! Tämä wau-ajatus ja -efekti tuli heti mieleen, kun näin tämän figu-dion. Aivan loistava idis ja toteutus.

Molempien figujen ilmeet ovat kerrassaan mahtavat, miehen kauhistunut, naisen keskittyneen innokas kertomaan omaa stooria. Figujen asennot ja vaatteet tyylikkään osuvasti toteutetut. Ympäristö seinät, puupanelointi, tuolit ja julisteet ovat kaikki hienosti viimesteltyjä. Nuo julisteet seinillä ovat aivan ässiä - istuvat teemaan hienosti.

Tässä on sitä diossa tarvittavaa dynamiikkaa toteutettuna taitavan vähäeleisesti ja ikään kuin huomaamatta. Tämä figu-dio kertoo Femme fatale- tarinan pienimuotoisen tyylikkäästi. Pakkohan tätä on digata.

Parhain terveisin, AJ
Joku deja-vu iski mieleen, olen varmaan nähnyt saman aikaisemmin… Tai ollut samassa tilanteessa … tai ..
Anyway, mahtava toteutus, just nuo ilmeet jne!
eerik oksanen kirjoitti:
On tainut hieman valua sinistä väriä tuoliin ,Onko nuo tehty suoraan tuoliin? vai figut erikseen ?
Joo, kiitti! Mmm, joo, figut on integroituna tuoliin, alusta lähtien. Ja maalia on saattaa olla roiskunut sinne tänne: olen ottanut tavakseni tehdä malleja turhaa hiomista vältellen. Kokonaisuus ratkaisee, (ja muuten projektit eivät ikinä valmistuisi).
AJ kirjoitti:
Tässä on sitä diossa tarvittavaa dynamiikkaa toteutettuna taitavan vähäeleisesti ja ikään kuin huomaamatta. Tämä figu-dio kertoo Femme fatale- tarinan pienimuotoisen tyylikkäästi. Pakkohan tätä on digata.
Kiitoksia, kiitoksia:)
Kiitoksia kaikille kommenteista!!! Hyvä saada palautetta vertaisiltaan, kuin vaan tehdä näitä pöytälaatikkoon. Jep, olen kouluttautunut kuvataiteilijaksi ja yritänkin hyödyntää mallailutekniikoita omissa tulevissa projekteissa.
Kivat ilmeet molemmilla. Varsinkin kauhistunut ilime pojalla.
Myös nuo julisteet ovat onnistuneet hyvin.
Pikkuisen olisin toivonut varjostusta pukuihin ja hiuksiin, kuten myös ihoihin.
Mutta kiva näin.
T.T
Hieno ja aihevalinnasta plussat. Hyvin välittyy tunnelma paasavasta muijasta ja ukkelin hieman kauhistuneesta ilmeestä.