Pienoismallit.net

Peugeot 206 GTI

Vuosi sitten kesällä löysin kyseisen mallin kirpparilta, koskemattomana (osat kaikki kiinni ja pusseissa) ja mikä parasta pilkka hintaan. Pakkohan se oli ostaa pois. Kyseessähän on Bozian Racingin, Monte Carlossa 2005 käyttämä WRC auto. Ralliauton tekeminen ei napannut, joten päätin tehdä jotain, mitä voisi nähdä Ranskan tai Englannin tuning piireissä.
Väri oli selvä heti alusta asti, mutta ongelmia oli ekan maalin kanssa. Lopulta kahden putkari-kylvyn ja monien pohjien teon jälkeen kyllästyin ja hain jonkun tarpeeksi saman värisen spraymaalin automaalikaupasta ja vedin sillä. Lakan suihkin ruiskulla.
Korista on sheivattu kylkilistat, kahvat ja takaluukku. Vanteet on sarjan omat, tosin hieman modattuna. WRC tyyliset spoilerit jätin perästä pois. Sisälle olen lisännyt vyöt, turvakaariin pehmikkeet, subbarin ja ilmajousituksen säiliön. Malli valmistui toukokuussa Kärkölän näyttely-aamuna, kuten on ollut tapana :)

Kommentit

joo frensu mimien tunnig Peugeot,tuossa ensimmäisen kuvan yläosassa niin kuin ruoste iskenyt.
Minusta tunning auton väri on ei olekkaan omaan silmään iskevä,tuollainen pronssin ruskea ei ota ihailua vastaan,(mutta makuu asia josta ei kiistellä turhaan).
Mutta rungon muotoillu kyllä on loistava tunnig autoksi.
Ehkä kaksi tai kolme värinen olisi ollut makeampi, vaikka (pikatsu malli) tai (manga dream) Mademoisielle a la francaise.
Sehän on vallan tyylikäs tunnig-patonki, oui! Väri on aikalailla tätä päivää. Paneelien rajat olisi voinut kaivertaa, muuten todella onnistunut malli. 9+