Pienoismallit.net

Ford Shelby GT500

Valmis

Vihdoin tuli Mustang valmiiksi. Eniten panostin konehuoneen yksityiskohtiin lisäämällä sinne mm. Letkuja ja putkia. Katon lakkaus meni vähän läskiksi, mutten lähtenyt enää asiaa korjaamaan olisi voinut mennä yhä hullummaksi. Luulin sarjaa helpoksi rakentaa, koska jo yhden 1:25 Mustangin olen rakentanut ja se oli helppo. Mutta niin se vaan on kun skaala kasvaa niin silloin yksityiskohtia ja osia on myös enemmän, jonka myötä se käy hankalammaksi rakentaa. Mutta lopuksi malli oli mukava rakentaa, yksityiskohtia riitti, mutta niin myös riitti vastoinkäymisiäkin. Risut ja ruusut ja männynkäpyset tervetulleita.

Kommentit

Niko J 31.7.2013 17:54 Vastaa lainauksella
Laittakaa vaan kommenttia tulemaan;)
Noh onpas komea mustang,mitä tuosta sanoisi todellinen pimujen isku auto.
Mitenkäs tuota tuota kiritikoisi, kun ei ole auto mallari,nooh renkaiden kulutus pinnat voisi vanhentaa.
Tietenkin jos ei ole autokauppan ikkunan koriste.
Ainakin on uhrattu aikaa ja parannusta malliin.
Niin se on mitä isompi malli sitä vaikeampi se on rakentaa yksityiskohdin kuin oikea vaikka kulkuneuvo tai laiva.
Mutta kyllä se kannataa jo lopputuloksen takia.Ja nyt se näkyy tuossa mallissa, yksi kunnon typykkä 90-60-90 figuri viereen.
Niko J 31.7.2013 19:27 Vastaa lainauksella
Kiitos kommentistasi. Juu tarkoitus on olla ihan iskemätön, eli kulumaa ym. En laittanut ollenkaan.
Niko J 2.8.2013 08:02 Vastaa lainauksella
Laittakaahan nyt kommentteja vaan;)
Martti 2.8.2013 11:41 Vastaa lainauksella
Kyllä on hieno, minusta ei tuo katto näytä yhtään huonolta, mutta kai olen vai sokea… ;)
Niko J 2.8.2013 12:34 Vastaa lainauksella
Ei se kuvissa näytäkkään huonolta mutta livenä se lakkaus on vähän pielessä;(
Siistin mallin olet rakentanut. Pohjassa on aika jännät värit mutta vissiin ihan oikein? Tuo taka-akselin tuenta näyttää vähän oudolta, kuuluisiko siihen enemmän osia? Niinkuin tukivarret esim..
Revellille voisi antaa vähän risuja siitä että tämä sarja on kuin 1/24 mittakaavan malli suurennettuna, mikä se varmaan onkin, tarkoitan että kyllä 1/12 mittakaavan mallissa pitäisi olla tuulilasinpyyhkijät erillinä osina, EI malliin valettuja akun johtoja muutenkin enemmän detaljeja. Remmien ja letkujen merkinnät ovat kyllä hyvät, olivatko ne siirtokuvina?
Niko J 2.8.2013 16:23 Vastaa lainauksella
Juu pohjan värit on kutakuinkin oikeat. taka-akseliin on lisätty osat myöhemmin oli hieman keskeneräinen kuva. Ja samaa mieltä olen, että yksityiskohtia tarvittaisiin lisää esim. juuri nuo mitä sanoit. Ja merkinnät olivat ihan siirtokuvia.
Niko - ensinnäkin pahoitteluni siitä, että eilen tapahtuneen yhden tietyn ääliön toiminnan takia osa malliasi koskevista kommenteista oli pakko poistaa palstan ylläpitäjän toimesta. Voin pahoitella asiaa, vaikka olen tapahtuneeseen syytön - aina välillä pitää toimia mielensäpahoittajana - ehe ehe ehe.
Ja myös hartaasti toivon, että Tomi Mynttinen on sinua asiasta informoinut.

Kuten jo eilen sanoin, niin mallisi miellyttää minun silmääni kovasti. Hassua nuo joidenkin urputukset "säistyksen puutteesta". Kun minä kävelen sisälle autokauppaan, niin kiinnitän kyllä mieluummin huomioni putsattuun ja puunattuun autoon - kuin johonkin pesemättömään yksilöön. Luulisi asian olevan ihan selvä - kauppa käy siistillä tavaralla. Veikkaan että sinä toimit suunnillen samalla tavalla, kun joskus tulevaisuudessa kävelet sisään johonkin autokauppaan - ja päätät ostaa sen ensimmäisen autosi.
Niko J 2.8.2013 17:01 Vastaa lainauksella
Juu, eipä mitään, olen unohtanut asian melkein kokonaan.
PeteU 10.8.2013 05:13 Vastaa lainauksella
Kyllä on hieno.
Silmään otti mottorissa ja vaihdelaatikossa olevat liitossaumat, ne kannattaa ainakin hioa piiloon ennen maalausta. Pohjakuvassa muuten hyppää silmään.

Itse ehkä satsaan moottoriin liikaakin, mutta jotenkin sitä silloin katsoo ekana.