Pienoismallit.net

Ford Shelby GT500

Lomalla tuli käytyä Tuurissa ja sieltä tarttui käteen tällainen vähän isomman skaalan musse. Tarkoitus olisi maalata kori metallinhohtosiniseksi AutoArtin spraylla, muut osat Mastonin spraylla ja Tamiyan Akryyleilla. Hieman ollaan jo sisustuksia kasattu ja maalattu.

merkinnät

Vihdoin tuli Mustang valmiiksi. Eniten panostin konehuoneen yksityiskohtiin lisäämällä sinne mm. Letkuja ja putkia. Katon lakkaus meni vähän läskiksi, mutten lähtenyt enää asiaa korjaamaan olisi voinut mennä yhä hullummaksi. Luulin sarjaa helpoksi rakentaa, koska jo yhden 1:25 Mustangin olen rakentanut ja se oli helppo. Mutta niin se vaan on kun skaala kasvaa niin silloin yksityiskohtia ja osia on myös enemmän, jonka myötä se käy hankalammaksi rakentaa. Mutta lopuksi malli oli mukava rakentaa, yksityiskohtia riitti, mutta niin myös riitti vastoinkäymisiäkin. Risut ja ruusut ja männynkäpyset tervetulleita.
Moottori oli helppo laittaa kasaan, eikä mitään ongelmia ollut. Ainoa ongelma oli syylärin asennuksessa, joka ei sopinut yhteistyöhön moottorin kanssa. Maali on K-Profin hopeamaali. Kysymyksiä ja kommentteja saapi esittää;)
Kori on nyt saatu valmiiksi, siirtokuvat laitettu(jotka muuten olivat pirun hankalat laittaa). Kori on myös lakattu ( joka meni vähän pieleen). Paneelirajojen litkutus ei mennyt putkeen mutta mulle ainakin kelpaa;) Kommentteja ja mielipiteitä saapi esittää;)
Sisustaa ollaan kasattu ja penkkien raidat laitettu ja mattoja aseteltu. Matot ovat tummaa kangasta ja musta väri on Mastonin mustaa Sprayta.Kommentteja saapi esittää;)